USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцьку «швидку» допомогу перетворять на волинську «екстрену»

17 Січня 2013 17:46
Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф cтворять на базі Луцької станції медичної допомоги.

Відповідний проект рішення ухвалила постійна депутатська комісія Волиньради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст 17 січня, - повідомляє «Волинська правда».

За словами начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк, обласний Центр екстреної меддопомоги створять через те, що з 1 січня набув чинності Закон України «Про екстрену медичну допомогу», який це передбачає. А розмістять його на базі Луцької станції медичної допомоги.

Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр України з гуманітарних питань Костянтин Грищенко доручив створити Центр екстреної меддопомоги за півмісяця.

«Будуть і структурні підрозділи на місцях, в районах, отже, вся система зберігається, навіть буде збагачуватись», – зазначив Ігор Ващенюк, відповідаючи на запитання депутатів. Він також додав, що медичний персонал проходитиме відповідне навчання.

Комісія також ухвалила рішення про те, що очолить новостворений центр теперішній головний лікар Луцької станції «швидкої допомоги» Олег Куц.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
XXX Показати IP 18 Січня 2013 11:13
а що власне воно таке?? черговий маразм від капіталокомуністів тобто від комунокапіталістів типу страхової медицини
Кротов Показати IP 24 Січня 2013 22:58
Все зрозуміло! Реформа... Ідея непогана, але...? Як може вуйко, що керував станцією міста - очолити обласний ценр? Ця ставка пролітає. Знову постраждають люди. Міським спеціалістам тільки географію сільської місцевості вчити до року. Шось чи хтось тут нахомутав. Скоро все проясниться. Нове фінансування - нові "цінні" ідеї панове!!! А хлопці реформують... Всім ЗДОРОВ"Я.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus