USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький дитбудинок перейшов у комунальну власність Волині

30 Вересня 2015 18:16
Волинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки, а також прилеглу земельну ділянку, передали з у комунальну власність Волинської області.

Такий проект рішення підтримали депутати під час сесійного засідання Волинської облради сьогодні, 30 вересня.

До цього приміщення знаходилося на балансі Управління охорони здоров’я Луцького міськвиконкому. Проте, нині заклад дещо змінює свою спеціалізацію: відтепер тут надають допомогу у реабілітації дітей з фізичними вадами. А тому для того, аби залучати більше дітей з області, Управління охорони здоров’я ОДА виявило ініціативу передати установу у комунальну власність Волині.

Зважаючи на це, депутати проголосували за проект рішення обласної ради «Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області будівель Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки та земельної ділянки за адресою: Луцьк, вулиця Короленка, 1».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus