USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На будівництво перинатального центру використали понад 5 мільйонів

7 Серпня 2017 13:56
Казначеї області відзвітувалися, що минулого місяця використали 5,6 мільйона гривень на будівництво обласного перинатального центу. Окрім цієї суми, на рахунках є ще понад 10 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час засідання оперативної наради в облдержадміністрації 7-го серпня.

Звітував заступник керівника головної державної казначейської служби Анатолій Баранчук.

«На казначейські рахунки 19 липня надійшло 19,4 мільйона гривень асигнування на будівництво Волинського перинатального центру зі спеціального фонду державного бюджету. Із них у липні вже використали 5,6 мільйона гривень», - доповів посадовець.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв голові Волинської облради Ігорю Палиці спрямувати з держбюджету 45 мільйонів гривень на добудову перинатального центру в Луцьку.

Перинатальний центр у Луцьку буде найсучаснішим в Україні, з відповідним обладнанням та умовами.

Раніше йшлося про те, що будівництво Волинського обласного перинатального центру розпочали ще у 2001 році. 2012 року роботи відновили, але у 2014 процес тимчасово зупинився. У грудні 2015 року ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» виграв тендер на будівництво перинатального центру в Луцьку. Першочергова вартість робіт склала 56 мільйонів гривень. Також повідомлялося, що є майже все необхідне обладнання для центру. Частину його вже використовують в нинішньому неонатальному центрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus