USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На поліклініку у Ковелі потрібно 46 мільйонів. ВІДЕО

16 Червня 2011 09:58
Щоб оголосити тендер та розпочати будівництво поліклініки у Ковелі, необхідно, щоб міська рада виплатила борги попереднім підрядникам, які працювали на цьому об’єкті.
Про це повідомив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук у Ковелі під час відвідин будівельного майданчика, де мають продовжити будівництво місцевої поліклініки, – інформують у прес-службі ОДА.
«Раніше середини вересня цього не відбудеться, адже тендерні процедури згідно законодавства повинні тривати два місяці. Після прийняття Верховною Радою України змін до Закону України «Про державний бюджет» для Волинської області розподілено понад 44 мільйони гривень, тому вже у цьому році на будівництво поліклініки ми виділимо до 6 мільйонів гривень», - розповів Клімчук.
Майбутня медична установа за новим проектом розрахована на три поверхи.

Згідно проектно-кошторисної документації на усі ремонтні роботи поліклініки та купівлю медичного устаткування необхідно 46 мільйонів гривень, будівництво ж самої споруди триватиме не один рік.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus