USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині оштрафували директорів шкіл за неякісне харчування

10 Червня 2013 13:27
Декількох директорів шкіл і голову сільради Волині оштрафували за неякісне харчування у пришкільних таборах.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови ОДА 10-ого червня.

«Тема харчування дітей у літніх таборах відпочинку та пришкільних таборах нині вийшла на перший план», - зазначив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
Зокрема через порушення у харчуванні дітей у пришкільних таборах оштрафували вже голову Зимненської сільської ради Володимир-Волинського району, а також директорів шкіл: Туропин Турійського, Мишів Іваничівського, Рокитниця, Зелена Ковельського районів. Виявили серйозні порушення у школах №1 і №5 Володимира-Волинського.

«Оштрафовані організатори харчування - приватні підприємці. Посередник - Володимир-Волинський госпрозрахунковий ринок. Де він взявся у системі харчування пришкільних таборів міста і району? Як кліщ. В одному харчоблоці знайдено кишкову паличку, але її уже ліквідовували», - зазначив губернатор області Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Амєлія Показати IP 10 Червня 2013 14:03
Це ви тільки один раз перевірили харчування дітей- робіть це частіше і якість харчування. значно покращиться
Сергій Показати IP 10 Червня 2013 15:05
Там таке бабло ходить.
Не@DeкVaT Показати IP 10 Червня 2013 16:12
Уроди,бл*дь! Діти це найцінніше що в нас є, а вони жаліють на них грошей! За копійку подавиться!!! Хай вони своїм синочкам дають те що дають дітям в шкільних їдальнях!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus