USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «отаборилась» козацька січ. ВІДЕО

3 Липня 2013 19:00
Вдесяте на Волині, поблизу села Миляновичі Турійського району розгорнув свої намети табір «Волинська Січ». В урочище «Березина» з'їхались ті, хто віддає перевагу активному відпочинку на природі. У таборі «Волинська Січ» традиційно культивують військово-патріотичне виховання та фізичний вишкіл, - інформує «Телевізійний центр Ковель».

Хлопці в уніформі десантників демонструють гостям табору військовий вишкіл. Слідом за ними - показові виступи підлітків з підрозділу військової розвідки. «Волинська Січ» розгорнула свої намети та прапори в урочищі «Березина», неподалік від села Миляновичі вже десятий рік поспіль. І щоразу організатори табору вишукують щось нове для активного відпочинку дітей на природі.

Вихованці табору — діти від 12-ти до 17-ти років. Вони приїздять на Волинь з різних куточків України. Багато хто обирає «Волинську Січ» як постійне місце дислокації. Хлопці знають: тут почують багато цікавого з історії українського війська, навчаться бути сильними та витривалими.

Тематика військово-патріотичного виховання молоді близька сьогодні багатьом. Депутат обласної ради, активний поборник ідей козацтва Петро Олешко приїхав у табір привітати організаторів доброї справи з ювілеєм. А заодно й привіз на Січ поповнення.

Новобранець табору - 13-річний Роман Литвинюк: долею хлопчика та двох його сестричок, які після трагічної смерті мами залишились під опікою бабусі, Петро Олешко переймається вже не перший рік.

На свіжому повітрі гості та вихованці табору апетитно поїдали козацький куліш. А на десерт усі разом поласували смачним тортом, який організатори гостинно припасли спеціально до 10-річного ювілею табору «Волинська Січ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus