USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Сільській громаді на Волині благодійники подарували автомобіль швидкої

8 Жовтня 2018 16:17
Благодійники подарували громаді у Ківерцівському районі автомобіль швидкої допомоги.

Врученні авто відбулося 8 жовтня у селі Озеро, на території дитячого християнського табору «Берізка», інформують на сайті Ківерцівської РДА.

«Швидку» придбав швецький меценат Руне Графстром, який і вручив автомобіль спільно із керівниками та представниками благодійної організації «Філіппус», серед яких Бертіл Сйостром і Мікаел Йонссон.

Участь у врученні автомобіля взяли, крім представників влади, головний лікар комунального підприємства «Ківерцівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Олесь Марищук, Тростянецький сільський голова Олександр Ковальчук та сімейний лікар Тростянецької АЗПСМ Галина Степанова. Подарована «швидка» забезпечуватиме потреби жителів Тростянецької сільської ради, а в майбутньому – Тростянецької об’єднаної територіальної громади.

В Україні благодійна організація «Філіппус» працює з 1992 року, сьогоднішній візит в Україну 111.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Nazar Показати IP 8 Жовтня 2018 16:30
А розтаможити? А заїжав Білорус? А що через рік?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus