USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині тривожна ситуація щодо інфекційних захворювань

27 Травня 2014 14:47
Частина оздоровчих закладів не розпочне роботу, оскільки там триває карантин через виявлені випадки інфекційних захворювань.

Про це стало відомо під час засідання обласної міжвідомчої комісії з питань організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей, що відбулося 27 травня у Луцьку.

Заступник начальника Головного управління державної санітарно-епідеміологічної служби в області Лариса Дудковська повідомила, що ситуація з інфекційною захворюваністю щодо вірусного гепатиту і кишкової групи інфекцій на Волині тривожна. Так, у санітарно-епідеміологічній службі не рекомендують відкривати оздоровчі заклади в загальноосвітній школі у селі Гаразджа Луцького району (там виявили випадки захворювань на вірусний гепатит), селі Сошичне Камінь-Каширського району, у селі Радошин Ковельського району і Горохівській школа №1 (зафіксовані випадки кору). Сьогодні ці заклади перебувають на карантині. Як зазначила Лариса Дудковська, якщо карантинні заходи закінчать, можливо, можна буде проводити оздоровлення дітей у цих закладах.

Нагадаємо, раніше санітарно-епідеміологічна служба повідомляла, що кількість випадків захворювань на гепатит А в області в 5 разів перевищує показник минулого року за аналогічний період.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus