USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі запрацювало відділення для реабілітації бійців

5 Листопада 2014 12:27
Реабілітаційне відділення для учасників АТО працює з 1 жовтня у складі центральної районної лікарні Ковельського МТМО. Про це інформує Про Ковель.

Відділення відкрите за адресою: Ковель, вулиця Міцкевича, 64 (на базі колишнього шкірно-венерологічного відділення, яке перенесено в головний корпус ЦРЛ).

Нагадаємо, раніше центр реабілітації бійців АТО презентували у Луцьку.

Медична допомога надається з чотирьох основних лікувальних напрямків: неврологічного, травматологічного, терапевтичного та кардіологічного. У відділенні функціонують дві палати для лікування учасників АТО на сім ліжок з покращеними умовами перебування, - повідомили у відділі охорони здоров’я виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Рішенням сесії міської ради № 62/35 від 23.10.2014 року для лікування учасників АТО в реабілітаційному відділені з міського бюджету додатково виділено 89 тисяч 109 гривень (на медикаментозне забезпечення - 47 тисяч 880 гривень., а на покращене харчування - 41 тисяч 230 гривень).

На базі реабілітаційного відділення пацієнти мають можливість отримати широкий спектр засобів відновного лікування із застосуванням сучасних фізіотерапевтичних методів, таких як ультразвукова терапія, магнітотерапія, масаж, лазеротерапія, лікування електричним струмом – електрофорез, гальванізація, синусоїдальні модульовані токи (СМТ), діадинамотерапія (ДДТ), хвилі ультрависоких частот (УВЧ). Найближчим часом планується відкриття приміщення для занять лікувальною фізкультурою з відповідним оснащенням.

Для отримання детальнішої інформації звертайтесь за телефоном у Ковелі: 3-25-29.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що влада хоче реабілітувати бійців з Волині на Шацьких озерах. А тим часом, волонтери, не чекаючи на рішення владців, вже вдруге на Шацьких озерах організували психотренінг для бійців 51 бригади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА ДЛЯ ВОЛИНСЬКИХ БІЙЦІВ АТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus