USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ковельській поліклініці завершуються ремонтні роботи

15 Березня 2018 09:12
13 березня 2018 року відбулося чергове засідання громадської ради при КЗ «Ковельська поліклініка» Волинської обласної ради». Головне питання – звіт про виконану роботу та перспективний план розвитку закладу, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

За словами в.о. головного лікаря поліклініки Адама Маковецького, в закладі практично завершено модернізація та ремонт систем опалення вентиляції, ремонт ліфтів, мереж водопостачання.

«Крім того, вже завершили ремонт хірургічного блоку денного стаціонару, модернізацію термоогороджувальних конструкцій, ремонт басейну та відділення гідротерапії. Провели ряд заходів спрямованих на енергозбереження. Ці роботи були виконані за власні кошти закладу та пожертви меценатів. У грошовому еквіваленті у випадку проведення цих робіт за рахунок обласного бюджету суми затрачених коштів вимірювалися б у кілька мільйонів гривень. У найближчій перспективі ми плануємо відновити роботу басейну для різних видів масажу (душ шарко, підводний масаж, тощо), кабінетів психологічного розвантаження, кабінету лікування безсоння, психологічної реабілітації», - розповів медик.

Збереження та подальша робота цього лікувального закладу надзвичайно важлива для жителів Ковеля. За збереження медустанови підписалися більше 10 тисяч ковельчан, розповів депутат Ковельської міської ради від УКРОПу Ігор Пініс.

«Всі спроби знищити медичний заклад є злочином проти громади Волинської області, – заявив депутат обласної ради від УКРОПу Олександр Омельчук. – Ми хочемо зберегти та розвивати установу, адже заклад може стати флагманом оздоровчо-відновлювальної терапії у Волинській області не тільки для ковельчан, але й для Ковельського госпітального округу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus