USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Волинській обласній лікарні пропонують вчити районних лікарів

9 Вересня 2014 18:13
На базі обласної лікарні пропонують створити навчальний центр для районних лікарів, щоб, так би мовити, «донести медицину в маси».

Подумати про створення такого центру попросив головного лікаря ВОКЛ Івана Сидора голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час відкриття двох відділень після капремонту сьогодні, 9 вересня.

Так, зокрема, Володимир Гунчик вважає, що рівень надання медичної допомоги у обласній лікарні аж ніяк не поступається столичним престижним клінікам. Адже і ремонт зробили, і сучасне обладнання придбали, і лікарі за кордон їздять вчитися.

Однак, зазначив він, «всіх пацієнтів у обласній лікарні не приймемо». Тому, каже, залишається сподіватися, що такий рівень медицини буде і в районних лікарнях. З цією метою він і запропонував створити на базі ВОКЛ навчальний центр для районних лікарів. Поки що пропозиція залишилася без відповіді Івана Сидора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іван Сидор Показати IP 9 Вересня 2014 18:28
Я ще не придумав, як із районних лікарів бабки зшибати, от і промовчав.
дідо Показати IP 9 Вересня 2014 19:04
Мало їм доїти пацієнтів,тепер будуть доїти районних лікарів.
Гіппократ Показати IP 9 Вересня 2014 19:44
Гунчик хай сам полікується у районній лікарні.
Анонім Показати IP 10 Вересня 2014 09:14
А в обласній лікуються одні полішуки,які мають бабло і платять цьому хабарнику Сидору.Чого його і досі держать, досидиться,що прийдуть і викинуть за ноги,як кота
888 Показати IP 24 Вересня 2014 20:48
прийнятий закон про люстрацію і що ?де самооборона,яка грозилася навести лад у всіх галузях,не тільки в медицині!!!та почніть вже щось робити ,наводьте лад ,спочатку по селах потім по районах а потім в області!!!!!!а то всі говорять,пишуть і нічорта не роблять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus