USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку створили клуб донорів

24 Березня 2011 10:20
«Здай кров – врятуй дитяче життя!» - під такою назвою у Луцьку відбувся місячник зі здачі крові, приурочений до Міжнародного дня онкохворої дитини, що пройшов з 15 лютого по 15 березня цього року та був організований Луцькою міською та районною організаціями «Фронту Змін».

Акція проходила у Волинській обласній станції переливання крові, - повідомив організатор акції, член політичної партії «Фронт Змін» Олександр Плісецький.

«Зараз в області зокрема, і в Україні загалом існує гостра потреба у поповненні резервів крові. Більше того, сьогодні, як свідчить практика, кров здають переважно родичі реципієнтів», – зазначив Олександр Плісецький.

«До того ж, існує багато негативних міфів стосовно шкідливості донорства», додав він.

Тому, «Фронт Змін» вирішив виступити з ініціативою відродити престиж донорства в Луцьку і, в результаті, допомогти багатьом діткам, для яких, можливо, вирішуватиметься питання життя і смерті.

«Своїм прикладом ми демонструємо людям, що допомагати ближнім – це дуже важлива та потрібна справа», - сказав Плісецький.

Під час проведення акції на заклик організаторів приєднатися до здачі крові відгукнулися члени партії «Фронт Змін», студенти та просто небайдужі жителі Луцька.

У кінцевому підсумку акція дала змогу створити при партійній організації “Фронту Змін” постійно діючий клуб донорів, що займатиметься проведенням заходів зі збору донорської крові. Окрім цього, клуб вестиме власну базу донорів, в якій зберігатиметься контактна інформація про людей, які вже здали кров і дали свою згоду звертатися до них у разі нагальної потреби. Ця база поповнюватиметься після кожної проведеної акції.

Як зазначив Олександр Плісецький, «Фронт Змін» закликає всіх небайдужих лучан приєднуватись до клубу донорів та відроджувати хороші традиції добра, самопожертви та співчуття. Телефон для бажаючих вступити у клуб: (0332) 29-90-15
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus