USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У селі на Волині відкрили ФАП

15 Червня 2011 10:21
У селі Старі Кошари Ковельського району на Волині відкрили фельдшерсько-акушерський пункт.
Урочистості відбулися 14 червня, – повідомили у Ковельській райдержадміністрації.
Завідувач ФАПу Галина Фалюш розповіла, що штат медичного закладу складається з трьох працівників, які обслуговують 458 жителів села.
Крім того, зазначила вона, у цьому закладі функціонує фізіотерапевтичний, акушерський, стоматологічний кабінети та кабінет прийому хворих.
Ремонтні роботи були проведені за кошти районного бюджету, з якого було виділено майже 100 тисяч гривень.
В урочистому відкритті ФАПу взяли участь голова райдержадміністрації Іван Смітюх, голова районної ради Петро Якубук, заступник голови райдержадміністрації Андрій Мигуля, заступник голови районної ради Галина Коляда, заступник головного лікаря Ковельського МТМО Василь Курило, депутати районної ради, працівники сільської ради, ФАПу, громадськість району.
Довідково:
На Ковельщині збережено мережу медичних закладів, працює 2 лікарні, 11 лікарських амбулаторій, 72 фельдшерсько-акушерські пункти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 15 Червня 2011 13:58
О, а чого це губернатор не приїхав? Це ж його парафія - освітлювані стовби, ФАПи і т.д. Цікаво, у Європі їде губернатор на відкриття медпункту чи стовба з лампочкою за 50-60 км? Чи може це взагалі не заслуга (та й функція чиновника)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus