USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У СЕС розповіли, як годують дітей у таборах на Волині

10 Червня 2013 16:11
Харчування в 5 оздоровчих таборах на Волині санепідеміологи оцінили позитивно.
Про це стало відомо під час відеоселекторної наради під головуванням голови Волинської ОДА Бориса Клімчука 10 червня.
За словами заступника начальника головного управління санепідслужби в області Лариси Дудковської, на території Волині працюють 8 заміських таборів і 1 санаторій.
А в суботу, 8 червня, працівники СЕС організували перевірки 5 заміських оздоровчих закладів: «Шахтар», «Барвінок», «Веселка», «Прикордонник» і «Оберіг». Оцінили роботу таборів задовільно, лише в трьох з них виявили незначні порушення законодавства, які усувалися на місцях. Так, до відповідальності буде притягнуто керівників «Шахтаря», де не було на місці медичної книжки одного з працівників. У «Барвінку» знайшли порушення, що стосувалися прибирання території та деяких зміни в меню. «В цілому діти отримують нормальні якісні продукти харчування в цих закладах», - зазначила Дудковська.
До того ж, вона додала, що перевірки продовжуються і в інших закладах відпочинку в області, в тому числі і комплексі за участі усіх зацікавлених підрозділів. Так, за її словами, найкраще слідкують за закладами відпочинку Луцька міськрада, у Горохівському, Рожищенському та Старовижівському районах.

Борис Клімчук зазначив, що він теж не заперечує того, як перевіряють відпочинкові заклади у Луцьку. Однак, він не розуміє, чому у двох пришкільних таборах використовували селянське масло з Львівщини. Мовляв, сусіди можуть і схитрувати з якістю продукції, а харчуються цим маслом діти.

Тож, він дав завдання відповідним службам «дивитися за своїми дітками в районах» і перевіряти оздоровчі та відпочинкові заклади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
споживач Показати IP 10 Червня 2013 16:41
Яка різниця, яке масло? Аби свіже. На Львівщині,значить, хитрують із якістю, а волиняни все без консервантів, ГМО і всяких добавак? Та не смішіть народ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus