USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин допоміг команді завоювати золото. ФОТО.ВІДЕО

28 Травня 2013 11:00
Золоті медалі на XXVI Міжнародному Меморіалі Пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля допоміг своїй команді волинянин.

24 травня в Івано-Франківську завершилися XXVI Міжнародні змагання з пожежно–прикладного спорту пам’яті пожежних – героїв Чорнобиля, - повідомляють у ДСНС у Волинській області.

За результатами змагань третє загальнокомандне місце виборола збірна команда Білорусі, друге – збірна Росії, а переможцем змагань стала збірна команда України.

Серед українських спортсменів-прикладників волинянин Олександр Андрійчук, який за підсумками змагань допоміг своїй команді завоювати золоті медалі на XXVI Міжнародному Меморіалі Пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля.

Тренер українських спортсменів Ігор Безкровний задоволений своїми спортсменами та здобутою перемогою. Але підкреслює, що зупинятися на досягнутому команда не збирається, адже участь у цих змаганнях – це важливий етап підготовки до Чемпіонату світу з пожежно-прикладного спорту, який відбудеться цього року у жовтні. І там, звичайно, треба виступити якнайкраще і поборотися за медалі.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus