USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З Луцька на схід, у заклад, де лікуються волинські бійці, передали ліки

21 Квітня 2015 10:46
З Луцька у Старобільську лікарню, де лікуються бійці 14-ї бригади, доставили необхідні медикаменти. Про це повідомляють на офіційному сайті речника АТО в Луганській області.

Так, у Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» надійшов лист-звернення від заступника головного лікаря КУ «Старобільське районне територіальне медичне об'єднання» Сергія Гусакова. У зверненні йшлося про те, що у Старобільську лікарню необхідні ліки. У Фонді на таке звернення відреагували швидко, і вже днями волонтери перевезли ліки у пункт призначення.

«В нашій лікарні окрім місцевого населення лікуються також і переселенці з тимчасово окупованих територій Сходу і військовослужбовці. Ми тут не розділяємо хворих на «наших» та «ненаших». Усі вони - для нас свої. Усі, хто потребує медичної допомоги, отримують її в стінах цього лікувального закладу. Втім, наявне фінансування не дозволяє нам повністю забезпечувати усіх хворих ліками, тож доводиться звертатися за допомогою до меценатів та волонтерів. Ми надіслали лист - звернення у Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» з переліком необхідних лікарських засобів, і вже сьогодні отримали допомогу», - зазначив заступник головлікаря Сергій Гусаков.

Головний лікар Старобільської міської лікарні В’ячеслав Биков теж не приховував своєї радості від отриманої допомоги.

«Я дуже радий тому, що люди відгукуються на нашу біду. Реагують на те, що в нас дефіцит медикаментів та витратних матеріалів. Сьогодні отримали 22 найменування, понад 3 тисячі одиниць медичних засобів вартістю понад 65 тисяч гривень від Фонду, який знаходиться у Луцьку. Дякуємо за допомогу та підтримку», — резюмував чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
побратим Показати IP 21 Квітня 2015 22:53
Крава-ти красава.Де тільки тебе немає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus