USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькому зоопарку народилося четверо левів

24 Липня 2011 11:16
У Луцьку два тижні тому у сімействі левів, які мешкають у місцевому зоопарку народилося четверо левенят.

Про це 23 липня з посиланням на телеканал «Аверс» повідомив ВІП .

Працівники звіринцю розповідають, що у п’ятницю 8 липня левиця привела потомство До речі, з датою пологів спеціалісти помилилися лише на день.

Днів через десять, коли вона винесла їх із лігва, люди побачили, що малят - аж четверо. Одне з новонароджених - «хлопкик», а стать інших - невідома.

Лев-самець наразі мешкає окремо від своєї родини. З новонародженими - мама. А побачити їх можна у зоопарку надвечір, коли самиця виносять потомство із лігва на свіже повітря.

У звіринцю поповненням тішаться, бо народження чотирирьох малят у неволі - то успіх. І сподіваються, що цього разу все складеться якнайкраще. Адже це вже треті пологи в цієї самки, та, на жаль, в ті рази левенята гинули маленькими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
rs Показати IP 24 Липня 2011 13:38
Це не зоопарк, а концтабір для тварин.
Лучанин до rs Показати IP 24 Липня 2011 16:15
Так, зоопарком це назвати важко, але і в концтаборі звірі не народжують - вони не люди і живуть за законами природи. Так що не все так погано. Просто треба любими шляхами добиватись розбудови зоопарку - щоб і тваринам у ньому, і відвідувачам було комфортно!
ПРОХОЖИЙ Показати IP 24 Липня 2011 15:14
"Одне з новонароджених - «хлопчик», а стать інших - невідома..." - шоумены или ляшки .
12 Показати IP 24 Липня 2011 22:54
з поповненням! тепер у нас є луцькі леви))
Небайдужа Показати IP 24 Липня 2011 23:30
Незгідна з Лучанином.Ви певно в жодному зоопарку Европи не були-шкода.Умови утримання тварин і харчування-просто жах!!!Навищо так знущатись над тваринами!?
Лучанин до Небайдужа Показати IP 25 Липня 2011 23:58
Перепрошую. Ви тільки сьогодні завітали до України? Для довідки: нажаль, в нас такий стан в більшості зоопарків країни. А ще в нас є люди безробітні, хворі, без постійного місця проживання, які існують на вулиці, які не вживають навіть ту їжу, яку вживає більшість, не дивлячись на те що і її вживати неможна. Доречі, люди в нас в більшості отримують заробітну плату в десятки разів меншу за європейську і не можуть дозволити собі рівень життя такий, який мають європейці. От і тваринки десь рядом... Якщо ви за свою європейську зарплату можете їм допомогти, я думаю вони будуть Вам дуже вдячні... Чи може ви не згідні з моїм останнім реченням?
Phoebe Buffay Показати IP 25 Липня 2011 10:00
Бідолашні тваринки, не пощастило їм з місцем народження. Я б теж вмерла б маленькою, якби жила у такій смердючій і маленькій клітці. Я вважаю, якщо не можете тримати тварин у належних умовах, то не тримайте взагалі. В мене просто серце кров’ю обливається, ко бачу тих бідолах :(
Бармалєй Показати IP 25 Липня 2011 11:05
Цей зоокуток смердюча яма для тварин. Повчіться у рівненчан, як при бажанні можна облаштувати зоопарк, хоча і тому до Європи ще шкутильгати і шкутильгати.
Лучанин до Бармалєй Показати IP 26 Липня 2011 00:02
Рівненський бюджет має надходження від РАЕС, тому там і має бути краще. Піднімати галас можна тільки якщо кошти використовуються не за призначенням, а їх і так немає...
ЛЕВИЦЯ Показати IP 25 Липня 2011 12:32
У Луцькому зоопарку сталася приємна подія – у сімейства левів народилася четверня. Вони з’явилися на світ десь два тижні тому. Працівники звіринцю розповідають, що у п’ятницю 8 липня левиця привела потомство. До речі, з датою пологів спеціалісти помилилися лише на день. Днів через десять, молода мама винесла їх із лігва, люди побачили, що малят - аж четверо. Одне з новонароджених - «хлопчик», а стать інших – поки не встановили. Про це йшлося у випуску новин на телеканалі «Аверс». Лев-самець наразі мешкає окремо від своєї родини. З малечею - мама. А побачити їх можна у зоопарку надвечір, коли самиця виносять потомство із лігва на свіже повітря. У звіринці поповненням тішаться, бо народження левенят у неволі - то успіх. У зоопарку сподіваються, що цього разу все складеться якнайкраще. Адже це вже треті пологи у самиці, та, на жаль, в ті рази левенята гинули маленькими, - пише VIP. ПОВИПРАВЛЯЙТЕ ПОМИЛКИ ЗА ЗРАЗКОМ, "ГРАМОТНІ КОРЕСПОНДЕНТИ"
filadelfos Показати IP 25 Липня 2011 12:45
чи й не зразок: "самиця виносять")))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus