USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку пройде конкурс соціальної реклами

3 Червня 2011 09:03
У Луцьку оголосили про те, що відбудеться Другий міський конкурс соціальної реклами.

Його проводять Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з Волинським прес-клубом та Асоціацією рекламістів Волині.

На 2011 рік для конкурсу пропонуються такі тематичні напрямки, як популяризація здорового способу життя, профілактика ВІЛ-інфекції та інших соціально-небезпечних хвороб і явищ у молодіжному середовищі, формування толерантного ставлення у суспільстві до людей з особливими потребами, проблеми екології, популяризація сім’ї та родинних цінностей, а також тема гендерної рівності.

Проекти приймаються на конкурс за такими номінаціями, як друкована продукція, відео ролик, аудіо ролик, макет для зовнішньої реклами, інтернет-реклама, соціальна реклама ручної роботи, а також соціальний відео- чи аудіосюжет.

Участь у конкурсі можуть брати як аматорські та професійні колективи, громадські організації, так і студенти, учні, просто окремі учасники.

Організатори обіцяють усім переможцям цінні подарунки напередодні відзначення Дня Незалежності, а матеріали розмістити на місцевих телеканалах, радіостанціях та інших медіа-ресурсах.

У журі конкурсу соціальної реклами увійшли директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан, заступник голови Волинського прес-клубу Богдана Стельмах, генеральний директор Волинської обласної державної телерадіокомпанії Ольга Куліш, директор видавництва «Ініціал» Віктор Федосюк, член Спілки дизайнерів України, академік Міжнародної академії фундаментальних основ буття Орест Хмельовський, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки ВНУ ім. Лесі Українки, координатор українського фонду «Благополуччя дітей у Волинській області». Петрович Валерій, заступник директора Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Максим’як.

У першому міському конкурсі соціальної реклами, що проходив у 2010 році, взяли участь 12 учасників, які надіслали 42 роботи.

Довідково:

Матеріали на конкурс організатори просять заносити особисто заносяться за адресою: м. Луцьк, пр.Соборності, 18, (Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді), вул. Шевченка, 14 (Волинський прес-клуб) або надсилати на електронну адресу [email protected], [email protected] з поміткою «конкурс соціальної реклами». Прийом конкурсних матеріалів з 1 червня по 15 серпня 2011 року. Контактні телефони: (0332) 29-05-48, 72-45-48, 099-027-90-31, .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus