USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оголосили виконавців першого дня фестивалю «ART JAZZ»

10 Серпня 2018 10:01
Музична програма міжнародного джазового фестивалю «ART JAZZ 2018» не перестане дивувати поціновувачів музики та джазової атмосфери.

У перший день, 25 серпня, відвідувачів замку Любарта розважатимуть представники проекту трьох поколінь музикантів з Туреччини та України, які виконують класичний блюз – «Kyiv All Stars Blues Band».

Зокрема, перед шанувальниками джазу виступлять:

Макс Таврічєский - вокал, гітара, губні гармоніки. Крім постійних турів по країні в якості людини-оркестру з унікальним репертуаром в більш ніж 400 композицій є фронтменом гурту Kyiv All Stars Blues Band.

Денис Сидоренко - барабанщик, довгий час грав музику за кордоном, виграв два престижних конкурси, а на даний момент є постійним учасником групи "Дощ", однієї з найстаріших блюзових команд України.

Костянтин Тихонов - бас гітарист, незмінний учасник дніпровського колективу Bullet Blues Band.

У програмі колективу весь спектр жанру, від Дельти Міссісіпі і чиказького блюзу до сучасного блюзу, фанку, бугі і навіть джазових стандартів.

Нагадаємо, музична подія відбудеться у замку Любарта 25-26 серпня.

Квитки можна придбати за посиланням:

25 серпня - https://kasa.in.ua/art-jazz-2018

26 серпня - https://kasa.in.ua/art-jazz-2018-luck

Дітям до 14 років вхід безкоштовний.

Організатори: Луцький джаз клуб, БФ «Співдружність-Волинь» та ГО «Принцип». Під патронатом Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus