USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Житомиряни везуть у Луцьк акустичний інді-фолк-рок

16 Травня 2017 07:00
До Луцька завітає гурт «ZERNO» (Житомир), який везе до Луцька свій дебютний альбом «Ти це Я». Концерт відбудеться в пивному клубі «Оболонь» у п’ятницю, 19 травня.

Про це повідомляють організатори вечірки.

«Більше року минуло з часу, коли житомирська ватага "Zerno" вперше завітала до луцького Кораблика. Пам'ятаємо, що концерт видався на славу! І от, трохи більше, ніж через рік після того візиту, хлопці везуть до Луцька свій дебютний альбом «Ти це Я», який планують презентувати країною впродовж найближчих місяців.

Команда за трохи менше ніж два роки свого існування впевнено займає свою нішу в українському шоу-бізнесі, створюючи гарний, мелодійний і цікавий матеріал. Тонкі та ліричні тексти, обрамлені відвертою музичною хвилею, справляють неабияке враження на слухача, а лідер та вокаліст Максим Козловець своєю харизмою вражає навіть найбайдужіших до української музики.

Словом, радимо вам не пропустити чудовий вечір у хорошій компанії з класним гуртом», - кажуть в «Кораблику» і додають, що після концерту, за традицією, будуть танці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus