USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині сільській школі передали 9 нових дошок

7 Квітня 2018 09:52
Прип’ятській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. передали 9 нових дошок для навчання. Закупівля шкільного обладнання відбулася у рамках проекту, реалізованого за ініціативи Шацької організації політичної партії УКРОП, а також при співфінансуванні селищної ради, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та батьків.

«У школі навчається 102 учні у десяти класах, – розповідає керівник проекту педагог прип’ятської ЗОШ, член партії УКРОП Валентина Сидорук. – Дошки не замінювали від часу відкриття освітнього закладу у Прип’яті, а він два роки тому відзначив 50-ліття. Користуватися ними вже було практично неможливо. Дві дошки придбала селищна рада, а на решту підготувала проект. Задоволена, що вдалося реалізувати задумане. Відтепер у кожному класі – гарні сучасні дошки. Дітям добре писати, гарно видно».

За словами ініціатора, нове шкільне приладдя дуже радує і вчителів навчального закладу. Бо нові дошки є магнітними та дозволяють зручно застосовувати наочні матеріали під час уроків. До того ж їхня зворотна сторона – біла, що дає змогу без проблем проектувати на неї відеоматеріал. А початковій школі дісталися розграфлені дошки. Наймолодші учні розповіли: вони набагато кращі, адже тепер добре видно, що написано, та й писати на них легше.

До слова, це вже другий успішно реалізований проект для цієї школи. Раніше навчальному закладу придбали акустичну систему. У Валентини Сидорук є ще ідеї, які вона прагне реалізувати у співпраці із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Є нагальна потреба у придбанні для школи проектора, – розповідає ініціативний педагог. – Уже підготувала проект і ще до Великодня подам документи у Фонд Ігоря Палиці».

Оновлення шкільного обладнання для зручності дітей та вчителів стало реальним завдяки активності батьків.

«Хочеться, аби й інші школи району взяли участь у подібних інвестиційних заходах, бо це дає змогу залучати кошти у навчальні, дошкільні, культурні та інші заклади. І саме від активних жителів залежить успіх подібних інвестиційних проектів», – зазначив під час презентації проекту голова Шацької районної ради, керівник укропівців району Сергій Карпук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 7 Квітня 2018 13:08
Інтерактивні дошки! Молодці, нарешті учні зможуть вивчати науки за допомогою новітніх технологій. У нас як в Європі! Ура! Шкода, що тільки три дошки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus