USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський футбол: сільським футболістам подарували нову форму

5 Червня 2017 23:46
Матч між двома футбольними командами – села Рокині і села Забороль почався з приємностей. Юним заборольським спортсменам вручили спортивну форму, яку допоміг придбати фонд Ігоря Палиці «Тільки разом»та Волинський УКРОП.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу

«Цей подарунок був зреалізований на умовах співфінансування, адже 30 відсотків вартості форми – це вклад батьків, – розповідає голова Заборолівської об’єднаної територіальної громади Валерій Боярський. – В нашій громаді ми вболіваємо і підтримуємо спорт, тому для нас багато означає підтримка наших спортсменів і, зокрема, такою організацією, як фонд «Тільки разом».


«Ми замовили 18 комплектів спортивних костюмів, батьки наших спортсменів виступили з такою ініціативою і долучилися коштами», – розповів вчитель фізкультури школи села Забороль Віктор Калюх.


Почесна місія вручення новенької спортивної форми дітям дісталася депутатові Волинської обласної ради, голові фракції «УКРОП» у Волиньоблраді Вячеславу Рубльову.

«Ми підтримуємо спорт, особливо юнацький, щоб в дітей був стимул грати краще та гідно представляти свою команду на змаганнях. Сьогодні це юнаки, а завтра це футболісти, які славитимуть Волинь на всю Україну і світ. Діти мають бажання грати у футбол, а наше завдання всіляко підтримувати це бажання», – переконаний Вячеслав Рубльов.


Новенькій формі тішаться і самі гравці. Кажуть: те, що вони всі в одній формі формує командний дух, згуртовує гравців та неабияк мотивує на результат. Щоправда, такі подарунки – не часта радість для юних футболістів.

«На жаль, наша держава не підтримує спорт у селі, тому це доводиться робити благодійним організаціям, таким як фонд «Тільки разом». Саме тому і фонд і ми, як депутати обласної ради ставимо пріоритети у розбудові спорту на селі. Це будівництво та облаштування дитячих і спортивних майданчиків, придбання спортінвентаря, форми», – резюмував Вячеслав Руубльов.

Нагадаємо, що під час фінальної гри турніру з футболу «Кубок Федерації-2017», у якому зійшлися ФК «Гірка Полонка» та ФК «Торчин», команда Гіркої Полонки отримала новеньку футбольну форму. Згадані змагання організувала Федерація футболу Луцького району за підтримки політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus