USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Чужих дітей не буває»: півтисячі волинян отримають подарунки від небайдужих

22 Листопада 2016 16:27
Проект «Чужих дітей не буває» організовується у Луцьку вже кілька років поспіль. Починаючи із січня 2006 року, коли концертна програма вперше відбулась в кінотеатрі «Промінь», зібравши понад 1600 дітей-учасників, завдяки спільним зусиллям молодіжних організацій, сприянню органів місцевої влади, активної участі та допомоги меценатів та інших добровольців, щорічно проводяться аналогічні урочисті заходи напередодні різдвяних свят.

Про це повідомляє Громадська організація «Ми плюс».

В 2017 році, а саме 9 січня, планується проведення концерту, до участі в якому залучать 500 дітей, серед яких учні луцьких шкіл; діти Луцького міського центру соціальних служб у справах дітей, сім’ї та молоді; вихованці організації «Ми плюс»; діти Рожищанського притулку для неповнолітніх та Луцького навчально-реабілітаційного центру—дітей, які належать до категорій: сироти, напівсироти, діти із малозабезпечених та проблемних сімей, а також діти з фізичними вадами та діти сироти, чиї батьки загинули в АТО.
Також проект передбачає організацію святкової новорічної програми: концерт, вручення святкових наборів та подарунків, ігри і тематичне спілкування про слово Боже та людські цінності, музичні номери та сценки.

- 15-17 грудня – збір продуктів харчування та дитячих подарунків в супермаркетах Луцька;

- 23 грудня – візит у притулок для неповнолітніх у місті Рожище. (40 дітей);

- 27 грудня – візит до дітей з церебральним паралічем у санаторії в селі Дачне. (100 чоловік);

- 28 грудня – візит в будинок пристарілих (село Навіз) (20 людей);

-7 січня - роздача їжі людям, які живуть на вулиці. Щороку зранку на Різдво члени нашої громади відвідують місця, де живуть бездомні – це смітники та закинуті будинки.

- 7 січня - Різдвяний флешмоб - спів колядок з прохожими людьми в центрі міста та роздача солодких млинців і гарячого чаю;

Щодо самого проекту, то організовується святкова концертна програма 9 січня, яка включає в себе:

- виступи вихованців ВОГО «Ми плюс» (новорічний сценарій, музичні номери, різдвяна містерія);

- виступи юних талантів Луцька;

- після закінчення концерту відбудеться вручення кожному учаснику різдвяних, подарунків та продуктових наборів.

- 10 січня – фуршет для 100 дітей з різдвяним концертом. Фуршет для переселенців, дітей сиріт, чиї батьки загинули в АТО, інвалідів.

Таким чином, мета проекту «Чужих дітей не буває» полягає в наступному:

- організувати концертну різдвяну програму для учнів луцьких шкіл; дітей Луцького міського центру соціальних служб у справах дітей, сім’ї та молоді; вихованців організації «Ми плюс»; дітей Рожищанського притулку для неповнолітніх; Луцького навчально-реабілітаційного центру— дітей, які належать до категорій: сироти, діти із малозабезпечених та проблемних сімей, а також діти з фізичними вадами.

- вручити різдвяні подарунки та продуктові набори;

- допомогти кожній дитині відчути, що вона особлива, цінна, не байдужа оточуючим та потрібна в цьому світі;

- залучити в організацію концертної програми вихованців та волонтерів організації;

- допомогти кожному учаснику зрозуміти і повірити в те, що народження Ісуса Христа відбулося для кожного, вихід є, і саме в Ісусі; вірі, любові, доброті та взаємодопомозі одне одному.

Кінцеві результати:

- надання кожному учаснику різдвяних подарунків та продуктових наборів;

- добровільне заохочення кожного учасника до гуртків та програми ВОГО «Ми плюс»;

- продовжувати спілкування та співпрацю, а також підтримка кожного учасника проекту - частково матеріально та соціально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus