USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Міліціонери намагалися затримати лучан за наклейки проти регіоналів. ВІДЕО

5 Лютого 2014 16:07
Двічі правоохоронці намагалися затримати учасників екскурсії підприємствами членів Партії регіонів «Бізнес на крові».

Суперечки між правоохоронцями та учасниками екскурсії виникли через наклейки, спрямовані проти бізнесу регіоналів. Напередодні акції, що відбулася 5 лютого, працівники міліції попередили організаторів про адміністративну відповідальність за розміщення наклейок на фасадах, вітринах та дверях підприємств. Зі слів заступника начальника Луцького міськвідділу УМВС Володимира Солоненка, цього року склали 10 адміністративних протоколів у подібних випадках. Затримували, зокрема, неповнолітніх, за розклеювання у невстановлених місцях, розмальовування фасадів підприємств, установ та організацій. За подібні правопорушення передбачені штрафи, мінімальний розмір яких становить 340, максимальний – 620 гривень.



Перший інцидент з працівниками міліції виник поблизу магазину «Родинна ковбаска», що по вулиці Лесі Українки. Тут вони намагалися затримати юнака, який розмістив наклейку «купуючи тут, Ви підтримуєте Партію регіонів» на дверях закладу. Вони пояснювали свої дії тим, що розміщувати такі матеріали у непристосованих для цього місцях заборонено, а на порушників чекають штрафи.

Вдруге сутичка між екскурсантами та міліцією виникла поблизу «Брокбізнесбанку» по вулиці Градний Узвіз. Іншого учасника екскурсії намагалися затримати, повідомляючи, що той вчинив адміністративне правопорушення. Між правоохоронцями та екскурсантами виникла штовханина, від працівників міліції вимагали викликати юнака повісткою. Доволі швидко інцидент владнали. Організатор акції Майя Москвич закликала міліціонерів не порушувати громадський порядок.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Всезнайко Показати IP 5 Лютого 2014 16:10
Ой дограєтесь, дітки, і то скоро...
азімі до Всезнайко Показати IP 5 Лютого 2014 19:40
не виростуть...тіхо..ша
Антиянек до Всезнайко Показати IP 5 Лютого 2014 21:55
Регіочик обізвався, в Інтернет бігом сховався.
ху-ху до Всезнайко Показати IP 5 Лютого 2014 23:26
Вже догралися. Міліія відкрила кримінал: http://mvs.gov.ua/mvs/control/volyn/uk/publish/article/110625
Я Показати IP 5 Лютого 2014 16:23
Хто ж ту маю фінансує. Там розумом не пахне, а це все гроші.
хфінансірує до Я Показати IP 5 Лютого 2014 19:41
влада своїм маразмом
Фарс Показати IP 5 Лютого 2014 16:25
І правильно! Має бути межа! Між майданом, і бидл*майданом! Прості люди, звичайні трудяги їх потім віддиратимуть. Заставити оцих "активістів" поприбирати за собою. В мороз мінус 20.
Ігор Показати IP 5 Лютого 2014 16:33
Так це ж потім прибиральниці будуть відмивати цей весь бруд, що вони вилили. Вже зовсім розуму немає, чи що? Один піар в голові. Підтримую у даному випадку міліцію!
Коза Показати IP 5 Лютого 2014 16:38
майданута! Йди підлікуйся, врятуй суспільство!
яніна Показати IP 5 Лютого 2014 17:03
Таке б*дло безграмотне повинне відповідати за свої вчинки. І як вони кричать, що не вчинили криміналу то так воно і є, але іх в цьому і НЕ звинуватили!!!!!!. Проте адміністративні правопорушення ніхто не відміняв. Бо сьогодні одні козли клеять, що хочуть де попало, а завтра будуть ср*ти і сц*ти де хочуть бо в них демократія. А міліція не тільки злочинців зобовязана ловити (як крачав якийсь "сильно грамотний"),а й - хуліганів та порушників громадського спокою , якими і є ці малолітні ду*ні проплачені. Геть ох"ріли вже. Завтра будуть громити ці ж установи і м**діти що вони під амністією. Бери своє кодло і **здуй під Верховну Раду - там зустріньте депутатів проти яких сьогодні мітинхуєте і вручи їм кров така розумна.
офігеть Показати IP 5 Лютого 2014 17:12
Це просто хуліганство - чому міліція їх не затримала за порушення громадського порядку. Якщо їм це дозволяють робити з приватною власністю, то я теж можу піти до них додому і вилити на поріг відро гарячої чорної смоли і мені нічого не буде???
інга Показати IP 5 Лютого 2014 17:15
А що як "Родинна ковбаска"- це приватна власність - то всяка бл"дь моде там гадити???? І нема закону який це забороняє???? Це звідки таких грамотних випустили????? З факультету дибілоспуденції по спеціальності майдаунів інститутуту імені Москвичогузьків???? Чи як якийсь х****р завтра буде там стояти і виламувати двері ,то міліції треба втрутитися "після заяви власника"??????Цим парубкам напевно трасплантацію головки на місце голови провели перед тим як взяти на акцію.Майа за яким принципом людей набирає ..... "????
Майї Москвич Показати IP 5 Лютого 2014 18:13
Дівчино, скажіть, будь ласка, за чиї кошти Ви живете? Як видно з Вашої "політичної" діяльності, Ви ніде не працюєте, зарплати, відповідно, не отримуєте. Звідси просте запитання - за чиї кошти існуєте? І ще одне. Перш, ніж зробити дурницю, подумайте, що подумають про Вас і Ваше оточення люди - Ви живете в Луцьку не лише із зграйкою своїх однодумців. Переважна більшість лучан Вас уже не підтримує, і відсоток таких буде зростати пропорційно дурницям, які Ви і Вам подібні створіння витворяєте. Задумайтесь, чи не копаєте Ви могилу своїм ідеям і чи не хороните їх своїми руками.
НЕ ПАДАЙ ДУХОМ... Показати IP 5 Лютого 2014 21:23
...МАЙЯ!!! НЕ ПАДАЙТЕ ДУХОМ ВСІ ТІ,ХТО ПРОДОВЖУЄ БОРОТИСЬ І ВИХОДИТЬ НА МАЙДАНИ!!! Всі,хто ПРОТИ МАЙДАНІВ - ЗРАДНИКИ і ВОРОГИ УКРАЇНИ,ВОНИ ПРОСТО РАБИ!!! А ВИ - МОЛОДЦІ!!! ТАК ТРИМАТИ!!!!!!!!!!!!!
Anonymous до НЕ ПАДАЙ ДУХОМ... Показати IP 6 Лютого 2014 01:25
ото было что стоит в киеве ото и есть рабы а те все активисты уже многие в Лондоне ... а Мае вообще то запретили по ходу 3 или 4 мес не появляться в центе и не участвовать в массовых сборищах ... Нужно копнуть глубже ... например под её папика ... и всё г*вно вплывёт сразу ....
Ирина Показати IP 6 Лютого 2014 05:51
Неужели перевелись мужики на белом свете? Дайте ей такого перу, чтобы мало не показалось!!! Видно энергию в нормальное русло не может направить, извилины все совсем у нее выпрямились. Девочка, иди, любовью занимайся почаще, что ли!!! А милиции нашей позор- не могут соплячку эту приструнить, на несколько суток ее в сизо, без душа, без отпеления- пускай малость п*ську отморозит, раз уж мозги давно отморозила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus