USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Переселенці на Волині створюють громадську організацію

16 Липня 2014 15:52
Оформлення нової громадської організації на Волині вже відбувається. Це буде внутрішнє згуртування переселенців Криму і Донбасу, аби спільними силами підтримувати один одного і вирішувати нагальні проблеми.

Про це повідомили під час круглого столу «Створення служби надзвичайних ситуацій для переселенців з Криму та Сходу України», який відбувся в конференц-залі «ВолиньМедіа» сьогодні, 16-го липня.

Уже четвертий місяць, як для кримчанина Яна Казаріна Волинь стала другою Батьківщиною. Чоловік розповідає, що домівку довелося покинути, а разом з тим - усе, що наживав роками. А тут, каже, в поліському краї, відчув суттєву підтримку від місцевих.

«Чотири місяці тому ми переїхали сюди. Було складно, але я взявся забезпечувати себе і свою сім’ю. Зараз займаюся підприємницькою діяльністю. Як треба було нам допомогти, то проблем із влаштуванням дітей у школу, дитсадочок не було. Дякую Вам за це, волиняни. Але тут треба розуміти головне, що допомагати собі ми повинні самі, тому й створюємо громадську організацію переселенців Криму і Донбасу, щоб самоорганізуватися й ліпше вирішувати якість проблеми. Зараз вже оформлюються документи», - розповів Ян Казарін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Актив-презер***ив Показати IP 16 Липня 2014 15:54
Це вже хтось з місцевих типу Доманської, Шелепа... нарадив!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus