USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Правий сектор» Волині хоче у владу

21 Березня 2014 13:47
Активісти «Правого сектора» Волині заявляють про бажання їх представників увійти до складу Луцького міського виконавчого комітету. Водночас, вони заявляють, що їхню присутність у владних кріслах слід розглядати лише як засіб реалізації програмових цілей і засад.

Нагадаємо, що 20 березня відбулося громадське обговорення складу міськвиконкому за участю Громадського сектору Волині, Правого Сектору Волині, Самооборони Волині, Автомайдану. Про конкретні пропозицій учасники не домовилися. Проте згодом, Луцький міський голова Микола Романюк написав на своїй сторінці у Фейсбук про те, що до складу виконкому таки можуть ввести представників громадськості.

І тепер представники «Правого сектора» просять остаточно визначитися луцькому меру із тим, чи можуть громадські активісти увійти до складу виконкому Луцької міської ради.

Текст звернення подано нижче без змін:

«У своїй діяльності «Правий сектор» керується принципами відповідальності і прозорості. Як громадський рух, стоїмо на тому, що участь в будь-яких органах влади може розглядатись лише як засіб реалізації програмових цілей і засад.

Тому пропозицію від громадськості і Луцького міського голови щодо введення до складу виконавчого комітету представників «Правого сектора» Волині слід розглядати винятково в контексті можливості реалізації цілей громадського руху, одними з яких є: безкомпромісна боротьба з корупцією, оновлення влади, створення механізмів активнішої участі громад в житті міст та ін. Ми однозначно вітаємо ініціативи, спрямовані на залучення громадських активістів до процесів управління громадами.

Але, на жаль, під час громадського обговорення, очільник Луцької громади не проголосив жодних сучасних бачень діяльності міськвиконкому. За таких умов розмови очільника обласного центру Волині про внесення змін до виконавчого комітету Луцької міської ради без проголошення мети таких дій є, як мінімум, дивними. Тому пропонуємо Луцькому міському голові, як керівнику виконавчого комітету, до 24 березня 2014 року оприлюднити своє бачення цілей і завдань оновленого виконавчого комітету.

Лише після цього ми готові розглядати можливість участі представників «Правого Сектора» Волині в складі виконавчого комітету Луцької міської ради», - йдеться у тексті заяві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 41
))) Показати IP 21 Березня 2014 13:54
ПС Волині хоче не у владу, а у морду. зараз організую збігайлівку "параноїки волині" і попрошуся у міськвиконком. тільки їх там і бракує. втім, не бракує. я щось пропустила чи дурнувате данильчук склав мандат депутата? мало влади?
Мв Показати IP 21 Березня 2014 14:03
а попрацювати на суботнику над приміщенням УМВС...для благо тієї ж батьківщини
Гепа Показати IP 21 Березня 2014 14:06
Останнім часом то Автомайдан, то Самооборона, то ПС оприлюднюють якісь заяви, повідомлення на своє виправдання і т.д. Хлопці, це вам вже не допоможе. А фраза "У своїй діяльності «Правий сектор» керується принципами відповідальності і прозорості" просто дітей розсмішить. Якщо ви такі прозорі, то може скажете скільки отримали від Сидора за можливість лишитися на посаді і від інших високопосадовців або ж скільки вам митники звезли данини?
RED до Гепа Показати IP 21 Березня 2014 14:18
Вам відомі такі факти? Якщо так, то можете повідомити редакцію ВН про такі випадки. Якщо ви маєте докази подібних дій (не з розряду радіо ББС, а від свідків) - можете надіслати інформацію або контакти на електронну пошту видання.
Юлія до Гепа Показати IP 22 Березня 2014 01:28
Це вже хтось мітив на тепленькі місця,які ніби то звільнилися?!Ганьба псевдолюстрації!Це не Правий сектор (хоча він теж багато в чому "перегинає палку"),а Гузь і з Миркою отримують гроші,щоб якихось невдах(які нічого не досягли у цьому житті,а тепер хочуть прийти на все готовеньке) посадити на чужі місця,ні у кого не поставало питання,чому якось хаусно вибираються посади,з яких звільняють людей?!Взагалі не розумію,чому Сидора зачипали?!Лікарня прекрасно працює,гордість Волинської област,і то в чому питання?!Якщо керуватися доносами,анонімками,то це вже -анархія.Має у всьому бути верховенство закону і права,лише законно,по доведених фактах,можна звільняти людину з посади!Так що майте шану до людей і тоді і Вас будуть шанувати!А шляхом,яким ідете,то це-шлях в нікуди.Зараз потрібно,як ніколи,стабілізовувати ситуацію в містах і областях,а не ще більше її розхитувати,призначаючи на посади не професійних людей!
Василь Показати IP 21 Березня 2014 14:12
Митниця як брала взятки так і бере. ДАІ бере, але в два раза більше, поскільки ще потрібно тому хто з ними їздить на патрулювання є свідки.
віто до Василь Показати IP 21 Березня 2014 15:05
За що Ви, або хтось інший, даєте хабаря митнику чи даїшнику? Може варто спробувати не порушувати правил, тоді й давати не прийдеться? Якщо впевнений, що правий, подзвони по телефону довіри, напиши коментар з конкретним прізвищем в люстраційний комітет. Роби щось із цим! Інакше цього зла не викорінити! Рухайся по правилах, не пий за кермом, це зовсім не складно. Сьогодні країна міняється, ти теж маєш змінитись! Почни, це залежить тільки від тебе! Тоді зможеш вимагати чогось від інших, зокрема, від влади.
Андрій Показати IP 21 Березня 2014 14:15
А чому б і ні ? Може б Чорнуха і іже з ним меньше вигравав би тендерів.Чому боятися прозорості?Членам виконкому зарплат не платять.Я за те,щоб були представники від громади !
Лучанин до Андрій Показати IP 21 Березня 2014 14:21
Якої громади?????????? Громада від ПС це звичайнісіньки бандити та наркомани!!!!!!!!!! Це ти їх хочеш при владі???
віто до Лучанин Показати IP 21 Березня 2014 15:15
Ви, лучанине, якщо не бандит і не нарокоман, запропонуйте свою кандидатуру, можливо, саме Вас не вистачає в міськвиконкомі. Наважитесь? ПС хоч щось пропонує, на відміну від Вас. ПС дійсно час переходити від руйнування до створення, дійсно, треба працювати, не лише контролювати. Але поки що лише ПС "бруднить" руки, намагаючись не допустити до керівництва тих, хто себе зганьбив. Коменти писати, звичайно, легше. В них це виходить, можливо, кострубато, але вони Роблять!
Лучанин до віто Показати IP 21 Березня 2014 17:41
Звичайно, в нас немає часу базікати і загаряти біля фонтану! А дармоїди стадом ходять як памороки і страхають людей!
О+О до Лучанин Показати IP 21 Березня 2014 15:20
Правий Сектор і є представниками громади. І зовсім не має там бандитів та наркоманів, а навпаки - нормальні, адекватні хлопці. Я цілком підтримую їхню заяву. І хотіла б бачити таких людей на відповідних посадах. Не розумію для чого писати такі коментарі. Зазвичай це пишуть ті, які нічого самі не зробили, а лише критикують когось, хто намагається щось змінити.
Лучанин до О+О Показати IP 21 Березня 2014 17:38
Якщо для тебе вони адекватні, то зрозуміло яка ти.
хехе) до Андрій Показати IP 21 Березня 2014 14:56
підтримую, громадськість теж має бути присутня у міській владі!
1111 Показати IP 21 Березня 2014 14:36
Правому сектору пора прикрити роти, і сидіти і тихенько сопіти... Всі вже побачили їх справжнє лице і їх вчинки вже все за них сказали!
хехе) до 1111 Показати IP 21 Березня 2014 14:58
про які саме вчинки і лице ви говорите? я небачив, поясніть!
Сергій до хехе) Показати IP 21 Березня 2014 17:12
Блокування Лукойл - безглузда , незрозуміла акція ...може починати людей з "газелі" і т. д. висаджувати , рекет , хоча більше підходить гайдаматщина.
22 до хехе) Показати IP 21 Березня 2014 23:09
Цього тільки сліпий, глухий та німий не бачили і не чули, а нормальні та адекватні люди вже давно зрозуміли чим ці дармоїди дишуть!!!!
О+О до 1111 Показати IP 21 Березня 2014 15:21
Аналогічно, для чого "пустословити"... Факти панове....
4 Показати IP 21 Березня 2014 14:54
Правильно сказано в заяві про те, що конкретних дій і рішень немає, є тільки голослівні вислови і тупіт ногами Я ХОЧУ! Щоб чогось досягти треба працювати , а не данину збирати . ПС чому немає ніяких списків хто входить у вашу так звану установу. Тому нема про вас ніякої офіційної інформації тому що нема що оприлюднювати. Всі і так знають і бачать і це все доказано вашими безглуздими вчинками що ви пусте місце яке валяється під ногами.
222 Показати IP 21 Березня 2014 14:57
А у правдолюба Мирки дача на Світязі маленька? А у Похи?
1 Показати IP 21 Березня 2014 15:05
Яка влада це одні гопніки і пацани,які заховались від кримінальних відповідальностей.Перевірте кожного публічно і на сцені представте я думаю громада не проти.
тьотя Показати IP 21 Березня 2014 15:09
а у Любомлі правий сектор............................
Матяш Показати IP 21 Березня 2014 15:09
ВН, а вам що до того?
я Показати IP 21 Березня 2014 15:31
спаси и сохрани Луцк от беспредела...
11 Показати IP 21 Березня 2014 15:32
насчет фактов, все медики знают, что пс приходили к Сидору и что, есть результат? наверное, у них есть....
Волинянка до 11 Показати IP 21 Березня 2014 23:56
Що Вам не дає спокою Сидор!?Він не був ні чиїм і не під кимось, працює собі чоловяга і результат усім видно-яку лікарню зробив:око радується,заходити приємно,навіть Київ позаздрити може,з інших областей люди говорят,що є на що рівнятися!І при чому тут ПС до лікарень?!Нехай займаються міліцією,СБУ,нам потрібна безпека Луцька і Волинської області і тому потрібно негайно дати цим органам працювати,щоб ми могли безпечно ходити по вулицях нашого місця!А то люди у нас вже озвіріли.
скептик Показати IP 21 Березня 2014 15:56
якщо хтось хоче представляти громаду у міськраді, то повинен на це отримати повноваження від тієї ж громади. я наприклад не знаю тих хлопців - хто вони, що вони вміють, що вартого у своєму житті зробили, яка користь громаді буде від їх присутності у органах влади? організуйте міні-референдум в луцьку (це вже тренд) і дізнайтесь думку лучан. а то заявка "я хочу владу, бо я так хочу" в наш час не зовсім адекватно сприймається.
Народна приказка Показати IP 21 Березня 2014 16:00
ПС хоче у владу, а піде на ...
123 Показати IP 21 Березня 2014 16:00
а там олені , олені не бриті та голені.....)))))
Ну ну Показати IP 21 Березня 2014 16:02
Скажите, а меньшая сумма не может спасти гиганта мысли?
Любомль Показати IP 21 Березня 2014 16:34
Браво Правий секто - беріться за корупціонерів та хабарників, у Любомлі, ваша "перша кадидатура" - заступник мера гіриковича. П І В Н Ю К !!! (вибачте що написав великими буквами. але зате щоб більше людей побачило
Лучанин Показати IP 21 Березня 2014 16:43
то може ще головою міськради саша белий буде, а данильчук його заступником. Тож он на фото данильчук так щось роз"яснює Музичку. Боже помилуй нас. Це ж люди без освіти, навиків та практики, а простіше сказати "гопстопники". Вони жодного дня на звичайній роботі не працювали. Жодної гривні чесною працією, як в цивілізованій країні, не заробили. Якась кучка відморозків у ивгляді 50 чоловік, вирішили собі що вони представляють громаду Луцьку в кількості 300000 чоловік. Хто їм таке право надав? Якщо вони прийдуть до влади, то буде Луцьку та Лучанам ПОВНИЙ ПИПЕЦЬ.
Анонім до Лучанин Показати IP 21 Березня 2014 16:47
"нехвилюйся" і до тебе доберемся - що . вже , дрижиш , нахапався при янеку. тепер тут "с*р*ш" на патріотів, бо ти тут сміливий і ніхто тебе тут "не вичислить" ?.. Прийде і до тебе ПРАВИЙ СЕКТОР, "і буде час і буде суд"
11 до Анонім Показати IP 21 Березня 2014 17:02
не забувайся милий, що і тобі прийде кінець
Луцьк до Анонім Показати IP 21 Березня 2014 17:37
ПС у всій своїй красі!
Анонім Показати IP 21 Березня 2014 17:08
Чего думают то и пушут,люди глазам то своим верят а ушам веры уже нет! (((
Лучанин Показати IP 21 Березня 2014 18:37
Луцький "правий сектор" себе повністю зганьбив фактичною підтанцьовкою Путіну. Владу громили отримають тоді, коли за них проголосують виборці.
у Показати IP 22 Березня 2014 21:17
а почему все молчат о Щупаке, члене автомайдана, широчнике, который возит под сидушкой бейсбольную биту и содержит наркопритон, у которого больше пяти судимостей и который возит проституток на вызовы.
Викладач Показати IP 22 Березня 2014 22:17
Данильчук не має ніякого права пхатися до влади, бо він рекетир і банда його такаж
правда Показати IP 23 Березня 2014 09:04
правий сектор так і далі робіть держіть стару владу в страху.трусіть іх кожен день хватить наиерпілися!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus