USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Студентська рада Волині відзвітувала за рік роботи

18 Грудня 2013 18:27
Більше десятка різноманітних проектів реалізувала Волинська обласна молодіжна громадська організація «Студентська рада Волині». Серед них - благодійні, соціальні та розважальні програми.

Про це стало відомо під час звітно-виборчої конференції громадської організація, яка відбулась сьогодні, 18 грудня.

Як розповіла голова «Студентської ради Волині» Анастасія Шевчик, 2013 рік був продуктивним для організації.
З листопада 2012 року по грудень 2013 вдалось реалізувати 15 заходів та проектів. Зокрема, відбувся фестиваль «Студентська республіка-2013», в рамках якого тривав дебатний турнір, спортивні змагання, інтелектуальні ігри.
Також обрали Першу леді Волині та Студентського мера.

Окрім того, увінчався успіхом проект «Велосипед – швидко, корисно та зручно!».
У його рамках активісти встановили близько трьох десятків велостоянок поблизу навчальних закладів. Так, 22 стоянки з’явились в районах Волині, і 11 - безпосередньо в Луцьку. Проект зародився на «Школі лідерів», яку, до слова, теж організовувала ВОМГО «Студентська рада Волині». Його автором є студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Юлія Поліщук. До слова, частину коштів на реалізацію проекту (а це – близько 30 тисяч гривень) надав благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Окрім того, «Студентська рада Волині» працювала над рядом інших програм, серед яких круглий стіл «Сесія без грошей», благодійна акція для дітей «Миколай про тебе не забуде!», зимова школа лідерів учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів, тощо.


Зупинятись на досягнутому представники Студентської ради Волині не збираються, адже на 2014 рік вже заплановано чимало цікавих програм та заходів. Це соціальні, навчальні, розважальні проекти, а також благодійні акції та фестивалі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus