USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку ярмаркували «супермами»

13 Грудня 2016 12:58
Відвідувачі, які не злякались негоди і завітали на ярмарок, мали можливість покуштувати смачні солодощі, зробити зачіску, придбати дитячі речі, прикраси та сувеніри, стати учасниками різноманітних майстер-класів, повідомляють організатори.

Благодійний захід в рамках проекту «Клуб СуперМама» відбувся 11 грудня 2016 року у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, що на проспекті Волі, 2.

«Ми надаємо можливість нашим мамам не тільки поспілкуватись на таких заходах, а й нагадати лучанам про благодійність. Є велика кількість діток, яким потрібна допомога. Цього разу ми збирали кошти для Микитки Музички, який проходить складне лікування за кордоном», – розповідає засновниця клубу Наталія Дятловська.

Нагадаємо, десятирічний Микита з Луцька потребує дороговартісного лікування в Ізраїлі, адже лікувати в Україні його відмовляються.

Десятирічний Микита важкохворий. Під час обстеження на МРТ головного мозку виявили утвір у ділянці 3 шлуночка 25 см. Тож 6 червня 2016 року йому зробили радикальне видалення пухлини в нейрохірургічному відділені МДКЛ Львова.

Тоді медичний діагноз звучав так: «гермінома головного мозку 4 стадії злоякісності, стан після оперативного лікування (06.06.2016 р. – тотальне видалення пухлини), гіперметропічний астигматизм лівого ока, сольовий діатез.

Як розповідає засновниця клубу супермам Наталія Дятловська, їм допомагали партнери: волинські майстрині – Руслана Лук’янець, Катерина Новак, Тетяна Хрищук, Ольга Мілясевич, стиліст Ірина Галас, художниця Алла Харчук, чарівні юні балерини студії «Жизель» (керівник Олена Бурба) та талановиті вихованці студії Наталії Журавльової.

«Дякуємо всім учасникам заходу – зібрали 1300 гривень. Кошти разом із подарунком від художниці Алли Харчук передамо родині хлопчика», - каже паны Наталія.

Нагадаємо, що проект «Клуб СуперМама» створений для молодих жінок з метою знайомства їх із цікавими людьми та сприяння спілкуванню між собою на важливі теми. У клубі сучасних матусь жінки завжди можуть почути відповіді на хвилюючі питання, поговорити про особисте, поділитись думками, розповісти про власний життєвий досвід. В практиці роботи клубу – організація майстер-класів, тренінгів, зустрічей з психологами, арттерапевтами, педагогами тощо.

Контакти: Любов Фрадинська, головний бібліотекар 050 83 45 616; Наталія Дятловська, підприємець 099 61 97 297.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus