USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку показали різдвяну містерію для «нечужих» діток

8 Січня 2014 16:21
Фінальний різдвяний концерт для сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, показали сьогодні, 8 січня, у Палаці культури міста Луцька у рамках акції «Чужих дітей не буває».

Постановники різдвяного дійства – вихованці Волинської обласної громадської організації “Ми плюс”.
Як розповів координаторсоціальних проектів ВОГО «Ми плюс» Ігор Демковський, допомогти дітям могли усі охочі, утім, допомогу грошима благодійники не приймали. Аби не трапилось непорозумінь, людей закликали кидати у кошик товари із магазинів, а коли ті пропонували готівку, навідріз відмовлялися, мовляв, краще придбайте діткам щось смачненьке.
До слова, благодійну акцію, під час якої волонтери збирали подарунки для дітей від покупців супермаркетів, проводять уже 5 років поспіль. Організували захід Волинська обласна громадська організація «Ми плюс» спільно з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та спілкою громадських організацій «Молодіжна платформа».

Не відмовили у допомозі торгові мережі «Колібріс», «Фуршет», «Тигрес», «Наш Край», «Салют» та «Пакко».

Під час концерту організатори періодично вмикали відеоролики, у яких показували, яким саме чином проходила акція.

«У новорічні свята кожна дитина чекає якогось подарунку. Чарівність цих свят – саме у посмішках рідних і близьких», - сказав зі сцени ведучий.
А співорганізатор заходу голова СГО «Молодіжна платформа» Захар Ткачук зазначив, що «цьогоріч хотілося б, аби атмосфера радості і доброти панувала у серцях усіх присутніх».
Після закінчення концерту усі запрошені на захід діти отримали 250 солодких подарунків та 80 продуктових наборів, до складу яких також входять солодощі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читачка Показати IP 8 Січня 2014 16:28
Молодці, просто суперові фото
Анонім до Читачка Показати IP 9 Січня 2014 00:08
діло не в фото , а в справі які ці люди роблять в Нашому місті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus