USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У звірівському лісі була спроба підпалу приміщення?

31 Грудня 2014 09:25
Перепетії, що пов'язані із Державним підприємством «Звірівське мисливське господарство» тривають.

Так, у прес-службі Самооборони Волині стверджують, що у вівторок, 23 грудня, виявили факт, що колишній директор лісомисливського господарства опечатав музей-готель, який знаходиться на території мисливського господарства.

Цей факт задокументували члени спеціально створеної комісії, нинішній директор підприємства у присутності правоохоронних органів.

Річ у тім, що комісія, до складу якої увійшли - депутат сільської ради села Звірів, працівник правоохоронних органів, новопризначений бухгалтер господарства, голова профспілкової організації та ревізор від управління ОУЛМГ, прийшли до музею-готелю, що на території Звірівського господарства з метою інвентаризації майна.

Як виявилося, колишній директор Андрій Шпорук опечатав музей-готель, який знаходиться на території мисливського господарства. Коли члени комісії під керівництвом директора господарства Яреми Байди потрапили у середину, в приміщенні були увімкнені усі електроприлади: електроплити, електрокаміни у всіх кімнатах та телевізори.

«Чудом не відбулося загоряння приміщення, хоча від біди було зовсім недалеко, адже в одній з кімнат килим на підлозі зовсім вигорів. Комісією своєчасно було здійснено розпечатування та злом замка на вхідних дверях готелю-музею. Своєчасне втручання запобігло пожежі», - йдеться у повідомленні.

Зі слів громадських активістів, є підозра, що «екс-директор мисливського господарства прагнув розправитися зі своїми опонентами по роботі спробою підпалу приміщення, яке знаходиться на території Звірівського лісомисливського господарства». З приводу вищеописаних подій був складений відповідний акт.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що численні порушення виявили у фінансово-господарській діяльності Державного підприємства «Звірівське мисливське господарство». Низку зловживань зафіксували в діях екс-директора підприємства ДП «Звірівське МГ» Андрія Шпорука, головного бухгалтера цього підприємства Тетяни Гриневич, що вбачається з відповідних документів. Зокрема, там знайшли і «мертві душі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Аналітик Показати IP 31 Грудня 2014 09:46
Це" бред сумашедших".
Анонім до Аналітик Показати IP 31 Грудня 2014 12:51
Шпорук точно "сумашедший"
Анонім Показати IP 31 Грудня 2014 12:54
На" Український лісовод" є стаття про "наш" ліс. Дуже цікава і правдива.
фейк до Анонім Показати IP 31 Грудня 2014 17:30
складаєтся таке враження читаючи той лісовод що окрім Волинського лісу там не пишуть нічого суцільна заказуха кимось проплачена.
Аноніму Показати IP 31 Грудня 2014 13:34
Читав і плакав. Кальчик може писати лише на стінах любомльських вбиралень. Пісня киргизького акина: что я віжу, то пою.
Оля Показати IP 31 Грудня 2014 16:23
Шановна редакція видання ви трошки думайте що пишете, бо всі прекрасно знають хто вас просить таке писати, а ви так легенько пусуєте собі імідж??? Пан байда соромно мені так і хочеться поставити наголос в вашому прізвищі не на ту букву що треба, Така відверта брехня СОРОМ!!
для аноніму Показати IP 31 Грудня 2014 18:34
краще читати про те, що бачу те й співаю, ніж всіляку заказуху. а про колорифери і пожежу, то це, напевно ж, ж брехня. бо ж морози, от і ввімкнули колорифери. боротба за посаду починає переростати в цирк.
Ліс Показати IP 31 Грудня 2014 19:33
Пане Байда, як Ваше дівоче призведе...
2015 Показати IP 1 Січня 2015 01:56
Це байда хоче замісти сліди скільки накрутив електроенергіі живучи в мисл.господарстві і обігріваючи будиночок калориферами.хто буде відшкодовувати збитки, а пане дирехтор? Прийде ваша пора..ви затіяли дуже грязну гру, і люди вже відкривають очі... Де решта підписів, небось зрощуміли шо справа пахне криміналом за взломані замки і т.д. шикувать захотіли на нов.рік. яка інвентаризація в грудні? а Шпоруку на вас з високоі гори нас.....ти бо він є і буде людиною на відміну від тих хто там підписався...а ваші підлі заказні статейки розраховані на лохів...ну то хай мазурики іх і читають
Анонім до 2015 Показати IP 2 Січня 2015 21:25
х...ню якусь написали на замовлення. ганьба тим журналістам, що пишуть таке

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus