USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Налякані ковельські БЮТівці звернулися до президента

28 Серпня 2014 18:18
Ковельські БЮТівці не можуть змиритися з тим, що першим заступником голови Волинської ОДА може стати депутат-опозиціонер.

Так, чергова п’ятдесят дев’ята сесія Ковельської міської ради була надзвичайно неординарною. Ковельські депутати, дізнавшись зі ЗМІ, про те, що їх колега, Сергій Кошарук, може стати першим заступником голови Волинської ОДА, одразу ж підготували на чергову сесію звернення до Президента України Петра Порошенка, у якому застерігали главу держави від такого призначення (Текст звернення - нижче).

Нагадаємо, Сергій Кошарук – екс-голова міста Ковеля, якому в період його головування БЮТівська більшість у раді висловила недовіру, нині депутат Ковельської міської ради, який перебуває в опозиції до БЮТівської більшості.

Як стверджує сам Сергій Кошарук, будучи очільником Ковеля, ковельські депутати визнали його роботу незадовільною через те, що він не дозволяв «дерибанити» міську землю. Нині ж у Ковельській міській раді більшість депутатів відкрито не підтримують політику Кошарука «не так, як усі».

Отож, на початку п’ятдесят дев’ятої сесії Ковельської міської ради на Сергія Кошарука, претендента на посаду першого заступника голови Волинської ОДА, з боку колег-депутатів посипалися докори та претензії, подекуди й образи, які бентежили присутню у залі громаду.

Міського голову Ковеля Олега Кіндерапередусім цікавило наступне: «Яке Ви маєте відношення до Майдану Гідності, до революції…? От Ви сьогодні, який претендує на посаду першого заступника голови обласної державної адміністрації…А де Ви були, коли був Майдан?»

Сергій Кошарук: «Якщо Вам невідомо, я був в Києві і 1 грудня, і в інші дні. І, на відміну від інших людей, я не афішував свою присутність… якщо Ви хочете звіт по тому, де я був, я можу Вам його надати. Але це не варто було б робити, якщо я й надам звіт, то виборцям, ковельчанам».

БЮТівката та філолог за освітою Олена Євсюк висловила свою думку щодо можливого призначення Сергія Кошарука: «Мабуть, був час, що я би колись дуже зраділа, що учень нашої третьої школи, так виріс, такий…ну…такий поважний. А сьогодні мені боляче, тому що я свідок того, що Сергій Дмитрович не виріс духовно, нема в нього такого досвіду… крім переляку нічого не відчула…Що в нашій державі буде, коли такі люди прийдуть…».

На сесію депутати БЮТівці запросили й розлючених ошуканих керівництвом ТзОВ «Ковельське ЖБК» ковельчан. депутатии безцеремонно звинувачували екс-мера Сергія Кошарука у тому, що директор підприємства «Ковельське ЖБК» привласнив кошти чотирьох десятків ковельчан у розмірі 10 мільонів гривень. Отож запрошена на сесію громада теж наполегливо просили Сергія Кошарука відмовитися від можливої посади.

Натомість Сергій Кошарук нагадав ковельчанам та головуючому Олегу Кіндеру: «В той час членом виконкому, що розглядав це питання і неодноразово, і на сесіях, був Олег Олексійович. Також більшість в раді була, більшість, яку формував Олег Олексійович, більшість ради – «Батьківщина», більшість цих людей і сьогодні є в раді».

Врешті-решт ковельські народні обранці проголосували за те, аби надіслати Президенту України звернення щодо недоцільності призначення на посаду першого заступника голови Волинської обласної адміністрації Сергія Кошарука.

Також варто нагадати, що й Олег Кіндер, нинішній голова Ковеля, менше року тому сподівався зайняти найвище в області крісло, однак не вдалося.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
валерій Показати IP 28 Серпня 2014 18:30
Так тих ригів та комуністів ніхто не усунув. От та нечисть і знову лізе до влади і міняє личико. Поки не наженем ту гидоту - порядку небуде....
Ваня до валерій Показати IP 28 Серпня 2014 18:33
Я вас підтримую стопроцентно.Гнати треба цих ригів. А ця Євсючка,де не посій то вродится.От вже та пристосуванка,кругом рило тиче своє хитре
От і не так до Ваня Показати IP 28 Серпня 2014 19:03
коментар було видалено
Ковельчанин до валерій Показати IP 28 Серпня 2014 19:19
ЦЕ ви про Кошарука?Де він тільки не був.І до регіоналів так просився шо край.А тепер опозіціонер до кого?Для нього головне пригнути туди, де вигідно бути на сьогоднішний день.Завтра не дай бог зміниться влада, Кошарук буде там, і в опозиції до Призидента.
ковельчанин Показати IP 28 Серпня 2014 18:33
Вже так той БЮТ дістав із своїми кадровими протестами!!! Хороші в них тільки бютівці, а всі решта - ніби і не люди.
Ковельський до ковельчанин Показати IP 29 Серпня 2014 14:46
Згідний. Той БЮТ найбільше зло для міста. Зібрав в своїх лавах таке бидло та ще й висловлює протести. При Кошаруку принаймні більшість міських доріг отримали людський вигляд, Ковель визнавався містом найкращого благоустрою з населенням до 100 тис. А що зробив "Сюрприз"? Повирізував дерева в парку біля міського пляжу та розбазарив землю біля міського водосховища в р-ні вул. Підколодного, та й напевно усе. Може в Батьківщини є більш достойні постаті для цієї посади? Авжеш, знаний алкоголік, голова ковельської міської організації ВО Батьківщина, депутат обласної ради "вельмешановний" пан Васковець Василь Олексійович. Відомий безпосередньою участю у рейдерському захопленні ВАТ "Ковельське АТП 10706" у 2003 році в компанії з "чесними" бізнесменами Омелянюком та Миронюком за сприяння "ну дуже справедливого" представника феміди судді Лапіна, та подальшим доведенням даного підприємства " до ручки". Список "відомих" постатей БЮТівців Ковеля можна продовжувати дуже довго. Отож, що маємо? БЮТ на основі свого вже діставшого бренду здобув більшість в органах місцевого самоврядування, попроводили в ради таке бидло, що аж верне, та тільки те й роблять, що маніпулюють свідомістю людей. ГАНЬБА. Пролюструвати всю Батьківщину під корень!
123 Показати IP 28 Серпня 2014 18:40
Ябеды!
Ось воно! Показати IP 28 Серпня 2014 19:01
Бютівці у повній красі! Самі обдрищуться, а винна невістка, тобто Кошарук. Пролетівши над посадою губернатора, як фанера над Парижем, Олег Кіндер і його гоп-компанія вирішили "допомогти" Президенту кадровими порадами. Як водиться у цьому серпентарії однодумців, обєктом нападу обрали єдиного, хто протестує в раді проти смердючої політики місцевих "юльків" - Кошарука. Що ж так налякало ковельських кіндерів? Вони самі ж дали відповідь. Бояться розслідування багатомільйонної земельної афери із незаконною зміною меж міста для лобіювання розміщення небезпечної електростанції.
Ковельчанин до Ось воно! Показати IP 28 Серпня 2014 19:21
http://prokovel.com/kovel2014-1831.html
Танець пінгвіна стра до Ковельчанин Показати IP 28 Серпня 2014 19:30
Пінгвіни то є ковельські кіндери. Адекватні депутати цих пернатих не зрозуміють ніколи. Пінгвіни - вони що в Ковелі, що в Антарктиді є нездатними до польоту. Імітатори, тобто. *Мене тримають за руки* *Шоб не робити то само* *Мене нервують люди* *Ті, шо думають мало*
Ги-ги, уявили? Показати IP 28 Серпня 2014 19:14
- Добрий день, шановні депутати! Дозвольте розпочати чергову сесію Ковельської міської ради? Сьогодні в роботі нашої ради бере участь перший заступник голови Волинської облдержадміністрації і, водночас, наш колега-депутат Сергій Дмитрович Кошарук. Давйте запросимо шановного Сергія Дмитровича до робочої президії сесії! - мер Олег Кіндер встає і, зустрічаючи дружніми обіймами свого колишнього конкурента по мерських перегонах, шанобливо пропонує місце поряд себе. - Вношу на ваш розгляд порядок денний 60-ї сесії міської ради.... Уявили таке найближче майбутнє? Отож бо. І Олег Кіндер у страшному сні уявити не може теж :)
НОНА Показати IP 28 Серпня 2014 20:16
Кошарук звичайний популіст. Поки був мером проголосив купу проектів із яких ні одного не реалізував тільки залишив після себе розкурочений берег водосховища. "Прославився" купою скандалів, то з коханками, то з ням-ням, то з прописками, то з поборами з бізнесменів. Перед виборами вирішив під крилом партії регіонів знов в мери проскочити але регіонали превселюдно його витурили - пролетів з мером. Пройшов в депутати від партії Совість України і став в опозицію до БЮТу. За короткий термін налаштував проти себе не тільки БЮТ але і всіх депутатів. Ні хто про нього хорошого слова не скаже в Ковелі. Дуже кепські справи в Україні як що таких людей призначають на посади перших заступників ОДА. Це напевно за те, що він на останніх виборах приклеївся до штабу Порошенка.
З коментарів до НОНА Показати IP 28 Серпня 2014 22:26
Пригадується, років з чотири тому Олег Кіндер вихвалявся, що це він підтягнув в Ковель гроші на очищення водосховища. Про це також дуетом вторив нардеп від БЮТ Віктор Олійник. Правда ці політики, напевно, забули повідомити, що кошти,для цієї, на перший погляд, благородної мети, виділялись під конкретного їх освоювача - київську фірму? Якщо тут хтось і нагрів руки, то точно не ковельський "комунальний начальник", бо замовником робіт було УКБ Волинської ОДА (губернатор М. Романюк) і фінансування здійснювалось теж через них. Правда, освоєних грошей було замало і Романюк письмово звернувся до тогочасного прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко з проханням виділити з державного бюджету на очистку ковельського водосховища ще 11 мільйонів 841 тисячу гривень. Потім президентські вибори, помінялася влада в Кабміні і - не встигли...
Факти свідчать до З коментарів Показати IP 28 Серпня 2014 23:06
Приплести Кошарука до робіт по очищенню водосховища є гарним ходом! Аби відволікти увагу від справжніх кураторів мільйонних грошових потоків, що "відмилися" мутною водою Турії? "Паслися" на освоєнні державних фінансів обласні чиновники. Пригадується, що пан Кіндер на той час керував обласною екоінспекцією, а програма фінансування мала назву «Ліквідація наслідків підтоплення території в містах і селищах України». Підтоплення в Ковелі так і не ліквідували, але грошики до рук спритників прилипли. Отож: Cправа № 4-181/10 П О С Т А Н О В А І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И м. Ковель 24 листопада 2010 року Суддя Ковельського міськрайонного суду Волинської області Шарунович В.В., розглянувши подання слідчого Волинської транспортної прокуратури про проведення виїмки документів з банківської установи, - в с т а н о в и в : Слідчий Волинської транспортної прокуратури вніс до суду подання про проведення виїмки документів у відділенні № 631 АТ ”УкрСиббанк” за адресою м. Київ, вул. Вишгородська, 38. Подання обґрунтоване тим, що прокуратурою Волинської області 09.04.2010 року порушено кримінальну справу за фактом вчинення розтрати в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем та вчинення службового підроблення службовими особами Головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації під час виконання робіт по очистці Ковельського водосховища від мулового осаду, за ознаками злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК України. В подальшому, дана кримінальна справа направлена для проведення досудового слідства у Волинську транспортну прокуратуру. Встановлено, що у 2008 році на виконання заходів державної програми «Ліквідація наслідків підтоплення території в містах і селищах України» було виділено кошти на загальну суму 3209,00 тис. грн. (в т.ч. кошти держбюджету-2721,5 тис. грн. та кошти місцевого бюджету (співфінансування) 487,5 тис.грн.) на виконання проекту очистки Ковельського водосховища по видаленню мулового осаду (реконструкція ложа) в м. Ковель за рахунок бюджетних коштів. Розпорядником даних коштів є Головне управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації. За результатами проведених відкритих торгів, між ТзОВ «Українська компанія «Спецпроммонтаж» та Управлінням облдержадміністрації укладено договір підряду від 26.08.2008 року № 5/159 на виконання робіт на обєкті «Очистка Ковельського водосховища по видаленню мулового осаду (реконструкція ложа) в м. Ковель на суму 3502897,00 грн. Для виконання вказаних робіт ТзОВ «Українська компанія «Спецпроммонтаж» залучило субпідрядника ТОВ «Багатогалузева будівельно-інвестиційна компанія «Термітт»... Заслухавши слідчого, дослідивши матеріали кримінальної справи, приходжу до висновку про наявність достатніх підстав для проведення органами досудового слідства виїмки у відділенні № 631 АТ ”УкрСиббанк” за адресою м. Київ, вул. Вишгородська, 38 документів, що містять банківську таємницю. Відповідно до ст. 178 ч. 1 КПК України, виїмка проводиться у випадках, коли є точні дані, що предмети, які мають значення для справи, знаходяться в певної особи, чи в певному місці. На підставі викладеного та керуючись ст. 178 КПК України,- П О С Т А Н О В И В : Дати дозвіл органам досудового слідства на проведення ними виїмки документів, які містять банківську таємницю у відділенні № 631 АТ ”УкрСиббанк” за адресою м. Київ, вул. Вишгородська, 38, а саме, платіжних доручень та інших документів, що посвідчують проведення фінансово-господарських операцій ТзОВ «Багатогалузева будівельно-інвестиційна компанія «Термітт» за період з 01.09.2008 року по 31.01.2009 року. Постанова оскарженню не підлягає. Суддя Ковельського міськрайонного суду В.В. Шарунович "
ножиці Показати IP 28 Серпня 2014 20:40
коментар було видалено
Володимир Показати IP 28 Серпня 2014 20:43
"Спасибі" бютівцям Турчинову, Яценюку, Парубію з їх революцією "гідності" за Небесну сотню і тисячу загинувших захисників на сході України, втрату Криму, війну на Донбасі, розруху в Україні, безробіття, дорожнечу. здешевлену гривню, наступну холодну зиму і сотні тисяч біженців.
Великий до Володимир Показати IP 29 Серпня 2014 22:22
Турчинова, Яценюка, Парубія вже виключили з БЮТу
Михайло Показати IP 28 Серпня 2014 20:46
Не треба нервувати за призначенців в адміністрацію, це дуже тимчасово, ще до кінця року будуть нові призначенці, ще гірші
БАНДЕРА до Михайло Показати IP 28 Серпня 2014 22:23
100% згідний, подивитись на цих пі....ів з району Вишкова та Млинівського району, аж тхне в Луцьку
БЮТ Показати IP 28 Серпня 2014 22:24
Який г*д прикрасив Кошарукові магазини національними символами? Він же запроданець.
Ковельський до БЮТ Показати IP 29 Серпня 2014 15:57
Найбільші запроданці БЮТівці.
правда Показати IP 28 Серпня 2014 23:08
Знаю Кошарука давно. Порядний, принциповий, толерантний та креативний, має власну думку. От БЮТ і казиться. Стосовно дерибану землі: те що зараз творить БЮТ-Кошаруку і не снилось! Після Кіндера вільної землі в Ковелі вже не буде!!!!!!! Агов, прокурори Ви Де?????
прохожий до правда Показати IP 28 Серпня 2014 23:27
Налякані ковельські БЮТівці ?.А кого злякались? А автор випадково не Гаврилюк ?
знахар до прохожий Показати IP 29 Серпня 2014 00:20
Наляканим ковельським БЮТівцям крім Кошарука ще й Гаврилюк посеред ночі здриться! До бабці! Терміново!! Нехай ляк kinder-яйцем викатає!!! Може полегшає болящим?
Ковель2 Показати IP 29 Серпня 2014 09:03
Коли Кошарук був мером, то злочинів у його діяльності ніхто не бачив, лише після приходу Кіндера БЮТ відразу побачив результат злочинної діяльності Кошарука на посаді, і відразу велика кількість фактів про порушення і їх доказів....?? Отже, ковельський БЮТ переживає явно не за інтереси громади Волині, (бо в минулі роки по наведених ними ж фактах, вони не переживали за Ковель і громаду) переживають вочевидь за свої особисті БЮТівські інтереси. Доречі ковельський БЮТ так активно заявив про себе і це співпало із поверненням Юлії Тимошенко у політичне життя країни - 27,28 серпня???? Питань ну дужу багато тепер.....................
Ковель Показати IP 29 Серпня 2014 09:40
Да... Кошарук поганий. А от Кіндер і його іщейка Прокоп Хороші.Позор Ковелю, що має такого мера. Тупість, неграмотність аж пре, два слова не вимовить без бумажки, хату купив за зарплату, машину також і чесний. І депутатів собі бютівців підібрав таки же. Пані Євсюк ідіть вже на пенсію у вас уже не той товарий вид не лякайте ним людей. Забули,як ходили з квартири в квартиру і умоляли людей, щоб за вас голосували? А ти шановний прокопчику набив кармани за рахунок проведення міських заходів. Виготовлення годинників, каленедарів, записничків і т.д. Народ про це знає і не забуде скоро вибори тоді поскачеш. Ділок ,поки не пізно шуруй на свою Сокальщину. А то прикіпів до Ковеля. Вас чорти беруть що Кошарук і гарний на вид і розумніший за вас.
Громадянин Показати IP 29 Серпня 2014 11:54
Я глибоко не поважаю людей, які ганяють від партії до партії, такі завжди продадуть тебе із потрохами, але на жаль їх більшість, і якби Яник зараз вернувся, Кошарук був би там приклеєний, дуже шкода що політичними штабами керують такі абсолютно без моралі заробітчани, а потім легенько посади отримують після перемоги їх патронів, це гидко дуже.
Ковельчанка Показати IP 29 Серпня 2014 11:54
Позор тим нишпоркам, які так і дивляться як Кіндера звалити і прийти до влади щоб набити свої кармани. До вашого відома Кіндер прийшов на посаду не бідний і мав за що купити і хату і машину, а от де взяв іномарку ваш прекрасний Кошарук, скільки зявилось у його власності і не тільки нерухомості та земельних ділянок під час його мерства стоїть питання. А реальну роботу ми ковельчани бачимо і можемо порівняти що нового зявилось при Кошаруку, коли бюджетні кошти без проблем надавались і що зробив для нас Кіндер при економічній блокаді коштів. Для цього і є вибори.
Ковельський Показати IP 29 Серпня 2014 14:50
Пролюструвати всю Батьківщину під корень!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus