USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Правий сектор» висунув владі ультиматум та анонсував збройний похід на Київ

17 Серпня 2014 12:03
Правий сектор заявив про вимогу до президента Петра Порошенка звільнити посадовців МВС, які підігрують сепаратистам під час проведення АТО.

Активісти вимагають "негайно навести порядок у МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС та розпочати розслідування їх злочинної діяльності".

Про це йдеться у заяві ПС, - повідомляє "Українська правда".

Також Правий сектор вимагає звільнення усіх затриманих бійців ПС та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї та транспорту в зону бойових дій.

"У випадку невиконання наших вимог протягом 48 годин ми будемо змушені зняти всі наші підрозділи з лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів та розпочати похід на Київ з метою проведення "швидких реформ" в МВС.

Похідні колони "Правого Сектора" будуть йти в повному спорядженні", - йдеться у заяві.

"На сьогоднішній день поряд з відкритою агресією Росії активізувалася внутрішня контрреволюція. Її авангардом є реваншистські сили в МВС, у тому числі на найвищих посадах. Очолює бандитсько-міліцейське угруповання сепаратистський приспішник і московський ставленик генерал Євдокімов. Саме він та його прихвосні роблять все можливе аби знищити завоювання нашої революції і прокласти шлях для сепаратистських та терористичних угрупувань на Київ", - заявили у ПС.

Згідно з заявою, "прикладом його бурхливої антиукраїнської діяльності є постійні намагання знищити добровольчий український рух "Правий Сектор". Починаючи від знищення нашого побратима Олександра Музичка і до останніх подій в Стрию, Дніпропетровську, Києві та інших містах йде методична гра на руку сепаратистам та московським окупантам зі сторони міліції.

Останніми тижнями міліцейські незаконні затримання, арешти, побиття, обшуки, вилучення здобутої в бою зброї, торкнулися десятків бійців Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор", - заявили у ПС.

Також представники ПС звернулися до "бойових побратимів з інших добровольчих підрозділів та частин Збройних Сил України, а також до всіх активістів революційного Майдану із закликом підтримати наші вимоги і нарешті навести лад в МВС".

У МВС прокоментували ультиматум "Правого сектора"

Радник глави МВС Антон Геращенко прокоментував ультиматум "Правого сектора", який було висунуто організацією Президентові України Петру Порошенку, - повідомляє УНІАН.

"Правий сектор" ще не доріс, щоб ставити ультиматуми законно обраній владі, законно обраному Президенту. Що стосується цього ультиматуму, це, по-перше, піар-акція. Оскільки дана структура збирається йти на вибори, їм дуже важливо набрати 5% голосів - інакше вони залишаться біля розбитого корита", - сказав Антон Геращенко в ефірі 112. Геращенко нагадав, що правоохоронці затримали представників "Правого сектора", які везли до Львова арсенал зброї. Було порушено кримінальну справу.

"Я не можу зрозуміти, навіщо везуть у Львів цілий арсенал зброї?... Може ці гранатомети збиралися продавати, а на виручені гроші збиралися купувати продукти для "Правого сектора". Потім би з цього гранатомета вистрілили в будинок мера міста Львова Садового. Міліція зупиняє злочинців. Не робіть злочинів і до вас ніяких претензій не буде. Якщо пан Ярош і керівництво "Правого сектора" не перевозить за межі зони АТО зброю і дотримується законодавство, то ніяких питань немає і не буде, - підкреслив Геращенко.

Радник глави МВС також зазначив, що Дмитру Ярошу доведеться відповісти перед рідними бійців "Правого сектора", яки під Донецьком були розстріляні або взяті у полон терористами. "Ці хлопці ніде не значилися.

Держава не зобов'язана виплачувати їм пенсії, зарплати та інші соціальні пільги", - сказав радник МВС, додавши, що у разі звернення "Правого сектору" до держави з проханням визнання бійців та виплати грошей, їм не буде відмовлено.

Геращенко порекомендував прихильникам "Правого сектора" записуватися в Нацгвардію і йти воювати легально, а не "займатися партизанщиною".

Своэю чергою, голова МВС Арсен Аваков також прокоментував вимогу "Правого сектору" стосовно звільнення замміністра Євдокимова.

"Знов піар? Дізналися, що документ про відставку Євдокимова було відправлено два тижні тому до Уряду". - написав Аваков у соцмережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 57
007 Показати IP 17 Серпня 2014 12:17
Сохацького і Самчука в систему МВС вернув Євдокімов. Про що далі говорити.
люся до 007 Показати IP 17 Серпня 2014 13:02
А ЩО ВЗАГАЛІ ВІДБУВАЄТЬСЯ?! Хтось розуміє?
Шмоц до люся Показати IP 17 Серпня 2014 13:03
це вище твого розуміння, мабуть
Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 12:17
повністю підтрмую Правий Сектор - те, що відбувається в Україні , по-іншому як контреволюція не назвеш, інколи складається враження, що олігархат і мафія у змові з пупкіним, щоб придушити народ, який повстав і винищити активістів і патріотів. Тепер зрозуміло чому нікого не затримали з банди яника, бо в той момент, вони думали як приборкати народ, а не як назавжди покінчити з олігархічно-мафіозною чумою, частиною якої вони насправді є
Анонім до Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 12:36
до речі рядові міліціонери, ті що без рабсько-дуполизної псиїхології за ПС ( правда не знаю скільки таких набереться у процентному співвідношенні) - набрид ідіотизм який панує в МВС
Андрей Воронов до Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 13:31
Це ще не контрреволюція, контрреволюція буде пізніше, я тобі особисто повідомлю коли почнеться
Жаба Показати IP 17 Серпня 2014 12:17
Це не правильно, коли зводиться лише до шантажу і мовою ультиматумів. ПС має говорити мовою дипломатії. Вже готується відставка Євдокимова - влада пішла на поводу у ПС, це початок кінця. Якби влада самостійно прийняла таке рішення - це одна справа, а влада прийняла це рішення під дією страху і шантажу. Не можу уявити, щоб хтось шантажував, приміром Путіна.
Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 12:22
Яка влада? Коли всы цы ж самы при влады.Що вони можуть зробити нового? Це брати і вбивати наших синів.Своїх же не берутьт. Що змінилося на прикладі нашого Луцька.Гунчика до влади голова облдерадміністрацівї- це смішно.Порошенко співласник автозаводу друзья знакоми
Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 12:25
коментар було видалено
Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 12:26
коментар було видалено
ПС Показати IP 17 Серпня 2014 12:26
І кому цей цирк з походом правосєков буде вигідним? Правильно, тільки колорадос та Росії!
громадянка України Показати IP 17 Серпня 2014 12:27
Скільки про зловживання владою, хабарництво, вбивства було розказано, показано ,написано журналістами, а ніякої реакції зі сторони правоохоронних органів. Бардак був, є, і буде. Тільки бідного народу сидить більше 50% невинних ні в чому по тюрмах . Такі реалії життя в Україні.
громадянин Зімбабве до громадянка України Показати IP 17 Серпня 2014 12:33
Бардак, це зовсім інше. Бардак-це комфортне місце куди чоловіки ходять щоб трошки культурно відпочити з дівчатами, доню!
Конго до громадянин Зімбабве Показати IP 17 Серпня 2014 12:34
видно, тобі того не вистачає
Анонім до громадянин Зімбабве Показати IP 17 Серпня 2014 12:57
Не бардак, а мегабардачище. Ибо не только девок пользуют, а вообще все население имеют как хотят.
увч Показати IP 17 Серпня 2014 12:28
Сдается мне, что все эти вопли про 48 часов-фуфло. Никуда они не пойдут. Хотя нет, с фронта-то они свалят, конечно. Но только для того, чтобы раствориться в утреннем тумане. Иначе тоже самозастрелятся, как их боров музычко. А вообще их место на столбах вдоль дороги Донецк-Киев, да.
жж Показати IP 17 Серпня 2014 12:33
Згідно інформації ЗМІ лідер ПС ніколи і ніде не працював. Як на нас буде дивитися цивілізований світ? Правильно.
Ось Показати IP 17 Серпня 2014 12:34
Путлєр хлопає в ладоши
увч до Ось Показати IP 17 Серпня 2014 12:38
И не он один. Я тоже. Пойду попкорна наберу, чтоб телек смотреть приятнее было. Чувствую, новости в ближайшие дни будут весьма интересными.
аввгд до увч Показати IP 17 Серпня 2014 12:49
ти попкорна, а за пивом. пляшок 10 візьму і у холодильник. С холодним пивком тєлік дивитися приємніше
юг до аввгд Показати IP 17 Серпня 2014 12:52
ще потім кохатися чоловік з чоловіком захочете. киньте ту ідею
північ до юг Показати IP 17 Серпня 2014 13:03
ти свого Ляшка спитай про його кохання з чоловіком Борєю!
Анонім до увч Показати IP 17 Серпня 2014 12:55
Але ти ПРИМІТИВ!!!
увч до Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 12:59
А то я смотрю тут одни светочи разума собрались.
Анонім до Ось Показати IP 17 Серпня 2014 12:39
путлер хлопає з того моменту, коли до влади прийшли все ті ж самі
Аналітик до Ось Показати IP 17 Серпня 2014 12:40
Я не восхваляю його, але є декілька але. Чомусь він, при тому, що такий поганий, має 87% підтримки росіян. Аргумент? Звичайно. З такою підтримкою кожен буде відчувати себе богом. Якось він же заслужив таку підтримку. У РФ не все так гладко, але живуть там люди краще, ніж у на, навіть на заробітки їдуть. У РФ немає розбрату у всіх гілках влади (загадайте, що у нас було при Ющенку, наприклад). Може у чомусь і нам треба задуматися. У країнах СНГ люди що позбавлені доступу в інтернет? Ні. Вони теж мають змогу порівнювати різні дані, повірте, вони зовсім не на боці України.
Анонім до Аналітик Показати IP 17 Серпня 2014 12:46
У Путлєра мальовані 87%. Кадаві перед смертю також було 99% підтримки.
думаю до Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 12:47
якщо тобі від цього легше буде, думай що мальовані
дідо Показати IP 17 Серпня 2014 12:44
Давно пора розігнати чиновницько-мєнтовську мафію.
ше чого до дідо Показати IP 17 Серпня 2014 12:48
і тебе поставити до влади?
увч Показати IP 17 Серпня 2014 13:06
Кстати, вон передают, что Аваков уже послал на х*р Яроша. Чую, эти две крысы скоро начнут жрать друг друга. На какую поставить, кто даст совет?
ПС до увч Показати IP 17 Серпня 2014 13:10
на Аваківа!!!!
совет до увч Показати IP 17 Серпня 2014 13:12
Поставь на гиркина, эту крысу уже свои доедают. А тебе троляка скоро тоже денег платить не будут) Пнут под зад. Так и проживеш жизнь фуфлом с президентом ху..лом)
увч до совет Показати IP 17 Серпня 2014 13:14
Ты какой-то мерзкий. Не буду у тебя ставку принимать. Пшел вон, хам.
увч Показати IP 17 Серпня 2014 13:12
Та-ак. На Авакова ставка принята. Кто еще? Смелее, господа, делаем ставочки!
дідо Показати IP 17 Серпня 2014 13:14
Правий Сектор - це патріоти України.Які звалили банду Януковича. Недаром фашисти з Кремля до смерті бояться ПС. І всякі Клімчуки-Пустовіти-Гунчіки також бояться .
увч до дідо Показати IP 17 Серпня 2014 13:20
То есть ставка на Яроша, я правильно понимаю? Ну что ж, пока счет 1:1. Активнее, господа, активнее.
бабо до дідо Показати IP 17 Серпня 2014 13:44
не смерди тут!!!
село до дідо Показати IP 17 Серпня 2014 14:58
Твої "патріоти" за те щоб хати не палили та дітей не тероризували бувших можновладців відступних грошей зібрали стільки, що тобі лоху і не снились такі бабкі!!!!!!
дідо до село Показати IP 17 Серпня 2014 15:08
Що Клімчук з Войтовичем відкупилися ?
дурному дідо до дідо Показати IP 17 Серпня 2014 18:20
конєчно, мало того - як жили так і живуть, в дупі всіх бачили
Світлана Показати IP 17 Серпня 2014 15:16
Пан Геращенко нехай не забуває, і нагадує пану президенту,що його дійсно обрали законно, але так же законно, народ може його і зняти, адже багато ним обіцяного досі ще не виконано.Особливо прийняття закону про люстрацію.
увч до Світлана Показати IP 17 Серпня 2014 15:26
Правильно, Светка! Иди бензин по бутылкам разливай. Пора уже. :)
Лучанин Показати IP 17 Серпня 2014 17:43
Стаття 37 Конституції забороняє партійним і громадським організаціям мати воєнізовані формування. Про це знають Президент, генеральна прокуратура, МВС, Конститукційний Суд, але нічого не роблять для припинення беззаконня Дмитра Яроша і його формувань. Дограються...
ива Показати IP 17 Серпня 2014 17:50
в воений час такі ультиматуми -??? хіба мало місця в бліндажах-окопах та вроді вже аваков дав змістовну відповідь тим більше публічну
Анонім до ива Показати IP 17 Серпня 2014 18:22
воєний час??? КОЛИ ЙОГО ОГОЛОСИЛИ???
797 Показати IP 17 Серпня 2014 18:22
Давно вже пора на Київ. Міліціонери собі статус учасників військових подій будуть мати, які поїхали на схід і навіть близько не були біля пекельної м ясорубки, а бійці батальйонів "Донбас", ""Азов", "Айдар" (який вже наполовину перестріляли, і тут ще питання - а чи не за вказівкою Києва часом???), "Дніпро", Правий Сектор віддадуть під суд як бандитів. Ось так у нас цінують патріотів. Так що Авакову, Ковалю і Порошенку пора задуматися.
Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 18:23
а в цей час ось що робить наш бравий данильчук "ніч не спав..відправив перший десяток на виїзд. чекав та гортав з таким-сяким нетом стрічку. .... " бідолаха нічку не доспав....
797 до Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 18:32
Данильчук захищає українців від путлерівців і хохлів-холуїв.
Анонім до 797 Показати IP 17 Серпня 2014 19:24
спочатку на азовському узбережі він пляж від сонця захищав а зараз в тилу на смерть хлопців посилає... і фейсбуці переписується... вояка...
111 Показати IP 17 Серпня 2014 20:14
Забздів ярош, вже нікуди не йде.
правда Показати IP 17 Серпня 2014 20:24
З таким керівництвом держави.....яке боїться сотню наркоманів - нема майбутнього в державі....ГАНЬБА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus