USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Трамп погодився зі звинуваченнями спецслужб про втручання РФ у вибори США

12 Листопада 2017 13:06
Президент США Дональд Трамп погодився з висновками американських спецслужб, які звинуватили Росію у втручанні в президентські вибори в США.

Про це він заявив під час виступу на прес-конференції в столиці В'єтнаму Ханої, пише ТСН з посиланням на Reuters.

«Що стосується того, вірю я чи ні. Я з нашими спецслужбами. Особливо в нинішньому становищі», - сказав президент США.

Трамп додав, що не планує сперечатися з президентом Росії Володимиром Путіним на цю тему. Трамп вказав, що мова йде про невтручання Путіна і інших представників влади в Росії в президентські вибори в США. «Те, у що він (Путін - Ред.) вірить, є тим, у що він вірить».

За словами Трампа, він має намір продовжити переговори з таких питань, як ситуація в Сирії, Північної Кореї і Україні.

Нагадаємо, спецслужби США звинувачують Росію і особисто Путіна в організації кампанії щодо втручанню в вибори президента США за допомогою пропаганди і хакерських атак. Володимир Путін та інші представники російської влади категорично заперечують будь-яку причетність до спроб втрутитися в хід американських виборів.

Нещодавно російське видання РБК опублікувало розслідування про причетність так званої «фабрики тролів» з Санкт-Петербурга до втручання в американські вибори – журналістам вдалося знайти та підтвердити причетність кремлівських ботів мінімум до 120 спільнот і тематичних акаунтів у соціальних мережах. Один зі співробітників «фабрики» розповів журналістам, що завданням ботів була не передвиборча гонка в США, а створення акаунтів і проведення флешмобів, які будуть підхоплювати великі ЗМІ і ключові медіаперсони.

На початку вересня керівництво Facebook заявило, що протягом майже двох років фейкові облікові записи, пов'язані з Росією, купували політичну рекламу в соцмережі, на яку було витрачено біля $ 100 тис. Після того, як на адресу компанії почала лунати критика, та оголосила про зміну алгоритму роботи з платними постами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
а ШО Ж Показати IP 12 Листопада 2017 13:52
Як і все що повязане з Педерацією, - все приречено на провал. P.S. Скоро в мавзолеї володю - с*філітика на володю-ботоксного поміняють.
124 Показати IP 12 Листопада 2017 16:47
Куди тільки не втручається Америка???????
5оо до 124 Показати IP 12 Листопада 2017 20:31
Але паРаша завжди обсира*ась!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus