USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Анатолій Гриценко у Луцьку закликав Тимошенко звітувати перед українцями*

22 Квітня 2014 21:00
Не створювати паралельні армії, а підтримати діючі Збройні Сили України закликав лідера ВО «Батьківщина» кандидат на пост Президента України Анатолій Гриценко у Луцьку.

Про цей йшлося під час зустрічі Анатолія Гриценка із лучанами на Театральному майдані у Луцьку 22 квітня.

Під час свого виступу він наголосив, що ключовим є відновлення довіри до влади, адже якщо немає довіри до влади – ми слабкі. Він висловив переконання, що Крим – здали, і це державна зрада, за яку потрібно відповідати.

«Тут поряд стоїть намет – «рідні мої, відновимо справедливість». Я можу виходити і говорити, що я робитиму на посту Президента. Юлія Володимирівна Тимошенко повинна виходити і звітувати, бо вона зараз Президент. Президент, Спікер, прем’єр, ключові міністри – це все ВО «Батьківщина», яке вона очолює. Коли вона приїхала з клініки «Шаріте», я сказав їй: «твоя команда здала Крим. Признач мене спікером, я не буду навіть в раді сидіти, організую оборону і буде захист в країни». Але вона вийшла до Савіка Шустера та сказала, що влада діяла правильно та виважено, а кадрові зміни не на часі. Значить, вона взяла на себе відповідальність за усі зміни, які відбуваються. Не треба створювати паралельні армії, люди вже заплатили податки, хай працює Президент та армія. Не треба кидати Самооборону, ненавчену, хоч і мотивовану, проти тих бандитів, які пройшли через декілька воєн та озброєні суперзброєю. Тому що це ще більша безвідповідальність, ніж здати Крим», - зазначив Анатолій Гриценко.


Говорячи про участь України у міжнародній зустрічі у Женеві, Анатолій Гриценко зазначив, що у жодному разі не потрібно було підписувати документ, який фіксує юридично підписом міністра закордонних справ України факт замовчування окупації Криму та порушення територіальної цілісності держави.

Відповідаючи на питання лучан про те, що він робив на посаді міністра оборони, Анатолій Гриценко зазначив, що перш за все дбав про бойову підготовку військових безпосередньо на полігонах. Так, на навчання Україна виставляла більше бойових кораблів, ніж Чорноморський флот Росії, щороку десантники виконували 28 тисяч стрибків, льотчики літали у 1,5 рази більше, ніж у арміях Росії та Білорусі.



Кандидат на посаду Президента наголосив на важливості проведення виборів 25 травня, які дозволять, нарешті, «втерши ніс Путіну, який хоче їх зірвати», отримати всенародно обраного Президента. Він зазначив, що, окрім Путіна, у зриві виборів може бути зацікавлений дехто з кандидатів на посаду Президента. Так, йшлося про підозру того, що готується коаліція із Партією Регіонів, подібна до «ПРіБЮТ» зразка 2009 року. Анатолій Гриценко зазначив, що оптимальним варіантом буде, коли у другий тур вийдуть двоє кандидатів, які користуються найбільшою повагою українців – він та Петро Порошенко. Він закликав забути про популізм та «рідні мої», а дати українцям можливість зробити вибір.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Что там Показати IP 22 Квітня 2014 21:07
Что там, сало сегодня раздавали?
BMW до Что там Показати IP 22 Квітня 2014 22:07
коментар було видалено
123 до Что там Показати IP 23 Квітня 2014 15:24
Ні, тільки олів"є!!!
Бє Показати IP 22 Квітня 2014 21:10
Не сподобалось. Замість розказувати, що робитиме - надто багато критики. А критиканів у нас пруд пруди...
Арсен Показати IP 22 Квітня 2014 21:11
http://cyber-berkut.org/docs/avak.txt
мир Показати IP 22 Квітня 2014 21:30
манія величі.
Волинянин Показати IP 22 Квітня 2014 22:01
Порядний, чесний, розумний, самовідданий, професіонал своєї справи. Він кращий з представників української нації! На нього Надія велика. Нехай переможе!
BMW до Волинянин Показати IP 22 Квітня 2014 22:09
Молодець! Підтримую таких грамотних людей
Молодець! до BMW Показати IP 23 Квітня 2014 09:52
Знайшов класну роботу, коментар 10 грн.
Дончанин Показати IP 22 Квітня 2014 22:07
Одно из утверждений Гриценко, а именно: "отримати всенародно обраного Президента" - вызывает только смех сквозь слезы. Действительно, кандидаты, стоящие на позициях Юго-Востока, не могут выступать не только на западе Украины, но и в ее центре. Аналогично представители западной Украины не воспринимаются на Юго-Востоке. Кроме того, победи представитель Юго-Востока, эту победу аннулирует майдан, так как его "активисты" контролируют ЦИК.
BMW до Дончанин Показати IP 22 Квітня 2014 22:41
представитель юго-востока у нас уже один раз победил. иди поцелуй его в **** путинский ****лиз
лучана Показати IP 22 Квітня 2014 22:38
Шкода що Оська не виліз на трибуну мешканці гуртожитка хотіли тухлими яйцями закидати!!!!!
BMW до лучана Показати IP 22 Квітня 2014 22:44
яка оська? в ГУРТОЖИТКУ КОЛИСЬ БУЛИ СВІЖІ ЯЙЦЯ?
Лучанин Показати IP 22 Квітня 2014 23:45
Обраний кандидат від південно-східних областей Янукович виявив себе васалом Путіна і грабіжником України. Гриценко у всьому правий, мудрий і відповідальний державний діяч, останній міністр оборони, при якому в Україні ще була армія
Волинь до Дончанина Показати IP 23 Квітня 2014 00:12
Немає "юго-востока". Є Південь, який підтримує державницьку позицію в переважній більшості та є схід де незначна частина людей на чолі з олігархом Ахмєтовим будує Донецьке ханство, друга частина відробляє російське бабло і третя частина, яка взагалі не розуміє,що відбувається, а також існує категорія людей, яким дві перших частини надзвичайно бридкі. Друже дончанин, забудь про "єдиныий юго-восток", решительность и не восприятие ваших идей "востока"со стороны граждан юга мы наблюдаем каждый день. "Югу" даже обидно название "юго-восток". Запомни уже не существует "юго- востока". Существует отдельно "юг" и "восток". Хотя лутше бы вместе "запад", "цунтр", "юг" и "восток".
Артем Показати IP 23 Квітня 2014 07:43
Гриценко-Президент???:)))При нем как раз Генпрокуратура и выявила самые большие розбазаривания и воровство в армии и на флоте(почитайте прессу и за что его убрали с поста).Он ведь уже балотировался и на пост Президента.И как вы думаете,сколько украинцев за него проголосовало?Целых 1,7%.:)))Так высоко люди оценили его работу на всех прошлых постах на благо Украины(включая и пост министра обороны).Один его слоган на выборах Президента "Перший не прохідний" говорит о нем практически все:)Думайте...
Корінний лучанин до Артем Показати IP 23 Квітня 2014 10:41
ХА-ХА-ХА!!! Шановний, не треба посилатись на пресу! У нас що , преса є незалежною та авторитетною? А як ви думаєте, скільки українців ПРОДАЛИСЬ на дешевий популізм та обіцянки любих друзів!? ДУМАЙТЕ ТЕЖ! А ГЕНПРОКУРАТУРА якою була,про яку ви тут згадуєте? Я розумію, що ПРАВДИ чути мало хто хоче, такі ми є люди.На виборах завжди є закулісні ігри та інтриги про які більшість українців нічого не знає до пори до часу! Але все ТАЄМНЕ СТАЄ ЯВНИМ , а потім всі локті кусають.ТАК БУЛО ІЗ КОМАНДОЮ ЮЩЕНКА на обіцянки якого ВСІ купились! Мене совість не мучить бо за нього не голосував. В його брехні та популізмі я розібрався щвидко на той час і іншим пояснював. Потім уже ці люди опускали очі додолу та казали:ми ж йому повірили . А розумом ніхто не хотів думати! Червоненко так і сказав після поразки Ющенка: "ДА НАРОД МОЖНО КУПИТЬ ! Это показала помаранчевая революция." До чого це я? Я особисто не хочу подібних сценаріїв в Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus