USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ангела Меркель всьоме очолила рейтинг найвпливовіших жінок за версією Forbes

4 Грудня 2018 23:26
Голова федерального уряду Німеччини Анґела Меркель (Angela Merkel) вже всьоме очолила список журналу Forbes "ТОП-100 найвпливовіших жінок світу", який оприлюднили у вівторок, 4 грудня, на сайті американського видання, повідомляє DW.

"Німеччина - четверта економіка світу за обсягом валового національного продукту і найбільша країна з тих, де керівництво здійснюється жінкою", - пояснили автори рейтингу.

До трійки лідерок також увійшли прем'єр-міністерка Великобританії Тереза Мей та директорка Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.

На сьомому місці опинилась головна виконавча директорка YouTube С'юзан Войжицкі, на 11-му місці - головна операційна директорка соцмережі Facebook Шеріл Сендберг, на 20-му - телеведуча Опра Вінфрі, на 23-му - королева Великобританії Єлизавета II, 24-те місце - за донькою президента США Іванкою Трамп.

45-е місце посіла перша міністерка Шотландії Нікола Стерджен, 48-е - головна редакторка американського журналу Vogue Анна Вінтур, 50-е місце - за співачкою Бейонсе, а 68-е - за її колегою Тейлор Свіфт. Верховна представниця ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могеріні у рейтингу посіла 67-му сходинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus