USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Армія. Мова. Віра. Нарик». Соцмережі обговорюють присутність «авторитета» з Дніпра на підписанні Томосу

5 Січня 2019 22:43
Сьогодні в Стамбулі Варфоломій підписав Томос про автокефалію. Проте, не тільки політики і церковники були присутні на цій події. Поруч з офіційними особами України стояв бізнесмен з Дніпра Олександр Петровський – вкрай неоднозначна особистість, пише «Страна».

У ЗМІ Петровського (він же Налекрешвілі) називали кримінальним авторитетом на прізвисько Нарик – щоправда, свою приналежність до кримінального світу він заперечує.

Журналісти видання першими помітили Петровського на урочистій службі недавно створеної ПЦУ в Дніпрі. Він стояв в храмі поруч із Петром Порошенком і Епіфанієм. На фото з ним був тоді і Еміль Арутюнян (прізвисько – Еміль), який також вважається близьким до Петровського «авторитетним» бізнесменом.

«Права рука» Петровського – Богдан Гулямов, глава його фонду і настоятель храму села Романків у Кончі-Заспі – відслужив першу службу Константинопольського патріархату в Андріївському храмі Києва.

За інформацією «Страны», Гулямов і Петровський вже давно знайомі з одним із активних прихильників автокефалії – колишнім митрополитом УПЦ МП Олександром Драбинко. За нашими видання, в 2013 році саме Гулямов і Петровський зуміли допомогти йому виплутатися з темної історії про викрадення черниць.

Останні роки, за даними видання в церковних колах, Гулямов, Петровський і нардеп від БПП Павелко (його син одружений на дочці Петровського) грали вкрай активну роль у створенні ПЦУ. Першою чергою, щодо фінансового забезпечення процесу.

Як пов’язані «Нарик» і Томос

Чутки про те, що Петровський і Павелко активно беруть участь в процесі отримання Томосу ходили ще з літа.

Зокрема, активна участь Петровського у всіх заходах, пов’язаних з Томосом, показують його глибоку залученість в процес. На якій основі – питання відкрите.

«Армія. Мова. Віра. Нарик»

Соцмережі тут же відреагували на присутність «Нарика» на службі.

Так, Тетяна Висоцька пише:

«Друзі, серйозне питання. Хто може сказати, що за особа стоїть зліва від Парубія, в синій краватці? Кажуть, що це» авторитет «, якого привезли в Стамбул у складі офіційної делегації. Але не хочеться вірити, що місце в літаку Порошенка і участь у такій церемонії можна купити.

Так давайте дізнаємося, хто це? »

Нардеп-втікач Олександр Онищенко іронізує:

«Армія. Мова. Віра. Нарик».

Журналіст Денис Горохівський припустив, що Дніпро можуть перейменувати на честь Петровського- «Гарика»:

«Судячи з того, наскільки Нарик близький з гарантом, то є варіант, що Дніпро знову перейменують в Дніпропетровськ, просто вже в честь іншого Петровського».

Артем Іщенко також жартує:

«Зазвичай по суботах Нарик іудей, а по неділях православний. Але сьогодні він зробив виняток».

Олександр Дзюба пише: «Петровський та інші державники везуть полоненого Томаса»

Полотно, олія, 2019-й рік. Така назву цієї картинної галереї буде в підручниках історії тепер? "

Олександр Гуміров висловлює думку:

«Можете мені сто мільйонів разів розповісти, яка чудова і богоугодна нова єдина помісна православна, і яка ще там не пам’ятаю, церква в Україні. Але перш поясніть мені присутність на цьому фото з тим самим горезвісним Томосом бандита, у якого руки по лікоть в крові невинних жертв, відомого в Дніпрі під кличкою Нарик (на фото обведений в кривавий кружечок). Картина «Нарик і Томос».

Адвокат Андрій Смірнов пише: «а уявіть, завтра світові ЗМІ напишуть: Нарик і Еміль отримали Томос для України. Армія. Мова. Віра. Нарик».

Нардеп Віталій Купрій вказує:

«Таке знаменна подія як отримання Томосу Православної Церкви України в Стамбулі відбулася в оточенні кримінального світу. На фото праворуч від спікера Верховної Ради Парубія в синій краватці стоїть житель міста Дніпро Олександр Петровський (Нареклешвлі), відомий у злочинному світі як Алік Нарик.

Зараз це наближена до президента Порошенка особа з особливим статусом. Очевидно, що для того, аби залишитися на другий термін «гарант» спирається не тільки на адмінресурс і підкуп виборців. Не останню скрипку в виборчому процесі зіграють люди, у яких руки по лікоть в крові.

Ще восени 2014 під час виборів до парламенту по 39-му округу (Дніпропетровська область) люди «Нарика» хотіли вибити мене з кампанії і морально, і фізично. Для цього був розроблено, як мінімум, 5 спецоперацій.

Перша – це протипіхотна міна, яку знайшли в Підгородньому біля школи за кілька годин до зустрічі з виборцями. Друга – спроба використовувати проти мене травматичну зброю на підході до лікарні в цьому ж місті. Третя – у дворі багатоповерхівок на Донецькому шосе в Дніпрі на мене намагалися напасти четверо молодих людей в чорних спортивних костюмах. Тут, як і в попередньому випадку, добре спрацювала моя охорона. На упередження, всі мої були із зареєстрованою зброєю.

Четвертий раз була засідка на дорозі між селами, і мені дивом вдалося вижати все зі свого «Рено Логан», щоб доїхати першим до блок-посту на в’їзді в Дніпро. А вже останній раз, напередодні дня виборів, мене виманювали на зустріч в глухий район, я здогадався і змінив свої плани.

Тоді ще Нареклешвілі не став родичем людини Порошенка, голови бюджетного Комітету Андрія Павелко. Але зараз очевидно це відкрило дорогу до «тіла гаранта».

Як же треба зневажати православних віруючих в Україні, щоб дозволити безбожникам перебувати у вищого духовенства та ще й з гординею позувати перед камерами ?! Ганьба Порошенку!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Реаліст Показати IP 5 Січня 2019 23:29
Перетворили Україну в Сомалі своєю "революцією " гідності. Все шобло випливало з дна і стало керувати - засуджені, психічнохворі, біглі президенти, всіх мастей зібрались пройдисвіти....
ник до Реаліст Показати IP 5 Січня 2019 23:55
лапоть а ти що тут згубив у нас в украіні.
Nika до ник Показати IP 8 Січня 2019 07:38
Ничего не путаешь???? Где есть это твоя Украина??? С этого места по подробнее.... Мабуть проср*ли "вашу" краину
Томас Показати IP 5 Січня 2019 23:32
Всіх за овець мають;)))))
тиц Показати IP 6 Січня 2019 07:29
жеріть, не обляпайтеся)
Анонім Показати IP 6 Січня 2019 08:13
когда на евро мы вместе болели за сборные России и Украины и вместе пили водку и ухаживали за дивчинами....мог ли подумать что увижу все это...
дід Петрович Показати IP 6 Січня 2019 08:40
криминальный мир тоже в автокефалию уходит от россии. совсем беда ... один язык остается, да и то не надолго и не по всей Украине. Все чаще в Днепре слышна украинська мова.
Анонім Показати IP 6 Січня 2019 08:50
Выданный сегодня в Стамбуле Константинопольским Патриархом т.н. «томос» – грамота о признании украинских раскольников – является обманом, поскольку Петр Порошенко обещал населению создание независимой Церкви, а в итоге новая структура получила еще меньше автономии, нежели есть у УПЦ Московского Патриархата.
хохо до Анонім Показати IP 6 Січня 2019 09:35
на москву не запізнись
мама до хохо Показати IP 6 Січня 2019 10:16
а ты уже везде опоздал ......
Андрій Показати IP 6 Січня 2019 10:50
Кацапи, а що ви робите у нас на волинському сайті? Біжіть на кухню робити щ'і, а то в сачєльнік вас не привітає кіріл, а треба ще соточку за царя пуціна пропустити.
123 до Андрій Показати IP 6 Січня 2019 11:55
тобто всі, кому наср...ти на отомосення з всякими вальцманами і наріками, а хвилюють реальні проблеми України - всі кацапи?? палубій, це ти??
Андрій до 123 Показати IP 6 Січня 2019 12:59
Томос - це одна з успішних методів боротьби за українську незалежність. До цього часу жоден президент не зміг добитися незалежної церкви.
Анатолій до Андрій Показати IP 6 Січня 2019 14:16
Ти лох?
Андрій до Анатолій Показати IP 6 Січня 2019 15:11
Ні, я не з твоєї компанії
Корiнний лучанин до Андрій Показати IP 6 Січня 2019 15:58
Такi як Ти вже давно незалежнi вiд освiти, культури, iдумаю, до розуму..
Андрій до Корiнний лучанин Показати IP 6 Січня 2019 17:23
Не вірю, що корінний лучанин буде ставитися негативно до відлучення від темного російського царства хоча б на рівні духовному. Подальша дискусія безглузда, бо не бажаю уподібнюватися до тебе.
Корiнний лучанин до Андрій Показати IP 6 Січня 2019 15:09
Дурник?
таксист Показати IP 6 Січня 2019 12:27
коли розіпнули христа поруч був розіпяний злодій...'''.
Таня Строцюк Показати IP 6 Січня 2019 16:22
Жодної події немає щоб не обісралися!
Сергій Показати IP 6 Січня 2019 16:33
Яка «церква» такий і приход. Хай створюють собі що хочуть, хай і ходять туди самі, аби нас не чіпали
Сніговик до Сергій Показати IP 6 Січня 2019 18:03
Нова українська церква відкрита для всіх, хто хоче спасіння. Це не москоські попи, що не пускають у наші храми, в Україні, людей, які не моляться кірілу і не дають гроші на кремль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus