USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Було рішення про дострокові вибори в Україні, але втрутилися США, - Гордон

20 Квітня 2018 09:27
Влада планувала у серпні цього року провести позачергові вибори в Україні, однак під зовнішнім впливом відмовилася від цієї ініціативи.

Про це розповів журналіст Дмитро Гордон в ефірі «112 Україна», передає Gazeta.ua.

«Кілька місяців тому було вже прийняте рішення про те, що в Україні пройдуть позачергові вибори. І була названа дата - серпень. Дуже гарний час для виборів, коли всі на робочих місцях, ніхто не їде у відпустку...

Потім кількох - не буду називати прізвища - керівників України терміново викликали до американського посольства і сказали: «Ви там не балуйтесь, ніяких виборів не буде». Цим дуже засмутили бажаючих провести вибори», - сказав Гордон.

Як заявляв раніше Гордон, посилаючись на інформацію інсайдерів, керівництво України ухвалило рішення призначити позачергові парламентські вибори.

Раніше в політичних колах ходили розмови про проведення дострокових виборів до Верховної Ради. У фракції «Блоку Петра Порошенка» публічно заявляли, що готові до позачергового волевиявлення. Своєю чергою, у березні 2017 року Петро Порошенко заявиляв, що в дострокових парламентських виборах в Україні зацікавлена Росія. «Ніяких дострокових парламентських виборів ... я їм не подарую», - сказав він.

Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - в жовтні того ж року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus