USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Дострокові вибори у Верховну Раду відбудуться у вересні, - ЗМІ

18 Квітня 2018 19:59
Журналіст Дмитро Гордон, посилаючись на інформацію інсайдерів, повідомив, що керівництво України ухвалило рішення призначити позачергові парламентські вибори.

Про це інформує видання «ГОРДОН».

«За моєю інформацією, 40 хвилин тому на найвищому рівні ухвалено рішення про те, що позачергові парламентські вибори в Україні відбудуться в середині вересня», - написав журналіст у соцмережі.

Як розповіли Гордону співрозмовники, в найближчі місяць-два відбудуться відставка прем'єр-міністра Володимира Гройсмана і повний розрив відносин президента Петра Порошенка з главою МВС Арсеном Аваковим.

Нагадаємо, нинішній склад Верховної Ради обрали в жовтні 2014 року. Чергові вибори президента України і вибори до Верховної Ради України мають відбутися в 2019 році.

Нагадаємо, нещодавно Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що не боїться відставки і готовий прозвітувати про роботу Кабміну перед парламентом у будь-який момент.

У березні 2017 року Порошенко заявив, що в дострокових парламентських виборах в Україні зацікавлена Росія. «Ніяких дострокових парламентських виборів ... я їм не подарую», - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
К.лучанин Показати IP 18 Квітня 2018 20:37
Ну Дмитро , ну й піарник! Так я тобі і повірив цій побрехеньці. Хоч би календар подивився, зараз вже квітень завершується а до вересня вже недалеко з точки зору виборів. Це ще раз підверджує піар Гордона.
Степан (Крымчанин) до К.лучанин Показати IP 18 Квітня 2018 21:24
Будуть на Україні позачергові вибори до ВР, чи не будуть-все одно веселуха почнеться восени.
українець до Степан (Крымчанин) Показати IP 19 Квітня 2018 12:32
НА Україні виборів не буде, будуть В Україні. на криму вибори вже були?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus