USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де і з ким відзначатимуть новорічно-різдвяні свята УКРОПівці

31 Грудня 2016 10:42
Вже от-от битимуть куранти, сповіщаючи про те, що ми прожили 2016 рік і розпочинаємо нову сторінку історії – історії 2017 року. Січневі свята в Україні споконвіку позначені певною ритуальністю та таємничістю. Ми поцікавилися у депутатів та керівників осередків «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», що для них означає Новий Рік і як вони його зустрічатимуть, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Голова Волинської регіональної парторганізації УКРОПу, голова фракції «УКРОП» у Волинській обласній раді Вячеслав Рубльов:
Для мене новорічно-різдвяні свята – це ті дні, які минають у родинному колі, коли поруч – найрідніші люди. Хочеться, аби у новому році нарешті припинилася війна, аби Україна знову стала єдиною і припинила платити життям за інтриги та домовленості політиків.

Народний депутат України Ірина Констанкевич:
Новорічно-різдвяні свята - завжди із серпанком зимового дива. Звісно, хочеться неймовірної атмосфери, несподіванок і подарунків для дітей, батьків, друзів. Хочеться, аби мир, добро і щастя завітали у кожну домівку! Нехай у кожен дім стукає лише радість та успіх, нехай усі добрі люди об’єднаються задля того, щоб Україна стала найкращою, найрозвинутішою державою у світі. Бережіть себе, шануйте своїх близьких і ближніх, і тоді ми здобудемо ту силу, яка нам потрібна для утвердження гармонії добра і любові.

Голова Луцької міської організації УКРОПу, голова фракції «УКРОП» у Луцькій міській раді Ігор Поліщук:

Різдвяні свята завжди проводжу в родинному колі. Скільки себе пам’ятаю, у нашій сім’ї існує традиція, збиратися всією родиною, разом із батьками, бабусями. Вважаю, що Різдво - це дуже затишне і тепле свято, яке потрібно проводити разом з найріднішими людьми. У Новому році усім бажаю, передусім, Миру. Щиро вірю, що наша країна має всі можливості задля успішного розвитку, але, для цього, нам з вами доведеться багато попрацювати.
Голова Ковельської міської організації УКРОПу, голова фракції «УКРОП» у Ковельській міськраді Ігор Пініс:

Різдво, перш за все, - це сімейне свято, тому буду відзначати в колі сім’ї, найближчих людей. Очікую, що новий рік принесе великі зміни. Хочеться, щоб наша держава і громада вийшла на новий рівень розвитку, отримала нові перспективи, щоб всі надії українців, волинян втілились в життя.
Голова Шацької районної ради, депутат райради від УКРОПу Сергій Карпук:

Новий рік буду зустрічати вдома, в колі родини, найближчих людей. Але більше значення для мене має Різдво, тому що це родинне свято, яке об’єднує нашу сім’ю і робить її міцнішою. Воно завжди асоціюється з теплом, з приємними спогадами, подарунками, увагою сім’ї. В новому році хотілося б, щоб ми могли реалізувати всі плани, щоб на нас звернула увагу держава і профінансувала захищені статті бюджету. Щоб ми всі в новому році могли працювати і жити в Україні.
Депутат Луцької міської ради (фракція «УКРОП») Борис Смаль:

Для мене Новий Рік та Різдво - традиційно сімейні свята, тому буду їх проводити разом з родиною. Можливо, всі разом з’їздимо на природу. Думаю, що між Новим роком та Різдвом в мене, як депутата Луцької міськради, буде ще або засідання комісії, або сесія, тому саме святкові дні мені ще більше хочеться провести разом з рідними. Під час таких домашніх посиденьок, можна підбити підсумки року, обдумати плани на наступний рік, відчути те тепло і затишок, які дадуть наснагу для роботи.
Депутат Луцької міської ради (фракція «УКРОП»), Керівник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький:

Новий рік святкуватиму з родиною, запросимо на гостину сестру, кумів. А потім буду збиратися на Схід, аби Різдво або Старий новий рік відсвяткувати разом із нашими волинськими бійцями. Вони теж потребують підтримки, родинного затишку і тепла. Хочеться, аби в новому році закінчилася війна, аби більше уваги отримували діти і ті, хто цього особливо потребує.
Заступник голови фракції «УКРОП» у Луцькій міській раді Микита Рабан:

Зимові свята в мене асоціюються з родинним затишком, адже це ще одна нагода побути в колі сім’ї, тому що часу на це не завжди вистачає. Тому однозначно новорічну ніч буду проводити з родиною – з дружиною і двома дітками. А вже на різдвяні свята разом із дітьми обов’язково навідаємось на гостину до батьків – їм буде приємно.
Депутат Волинської обласної ради (фракція «УКРОП») Ірина Вахович:

Святкуватиму в родинному колі, традиційно. Від нового року очікую закінчення війни і справедливої влади в країні, яка дбатиме про розвиток. Усім бажаю міцного здоров’я і успіхів у всіх починаннях.
Депутат Волинської обласної ради (фракція «УКРОП»), ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук:

Зустрічатиму Новий Рік у колі сім'ї, з дружиною Людмилою та донькою Вікторією. Хочеться побажати успішної вступної компанії для Луцького НТУ, насамперед, через відкриття нових престижних спеціальностей «Кібербезпека», «Архітектура» та «Лісове господарство», а також перемог в грантових конкурсах, а усім нам - Миру та закінчення війни на Сході.
Голова Княгининівської об’єднаної територіальної громади Олена Твердохліб:

Святкувати буду у подруги Ірини, адже цілий рік не мала часу довго з нею поспілкуватись. Відзначатимемо так, як раніше, коли ми ще мали спільний бізнес. Чекаю від нового року закінчення АТО (бо з ним закінчиться більша частина проблем країни), що мої батьки і надалі будуть здоровими, і так як і зараз, при кожній нагоді мене повчатимуть. Чекаю своїх 45 років, бо нарешті зможу поміняти фото в паспорті, тому що не подобається те, яке є зараз.
Голова Ківерцівської районної ради, депутат райради від УКРОПу Григорій Недопад:

Буду святкувати на своїй малій Батьківщині - в місті Рожище, в сімейному колі. Бажаю всім нам миру, добра, гарних новин протягом всього року та здоров'я!
Голова Любомльської районної організації УКРОПу Олексій Хом’як:

У наступному році хотілося б, щоб нарешті настав мир і фінансова стабільність. Зустрічати Новий рік буду у колі сім’ї з дітьми, онуками та дружиною.
Голова Любешівської районної організації УКРОПу Микола Никончук:

У мене велика родина – шестеро онуків. Тому це свято ми зазвичай зустрічаємо усією родиною у нас вдома. Сподіваюсь на покращення ситуації в країні, адже змін потребують різні галузі від освіти до економіки. Хочеться, щоб українці нарешті змогли жити, а не виживати.

Голова Локачинської районної організації УКРОПу Василь Демидюк:

Святкую традиційно вдома із сім’єю. Також з нами будуть зустрічати Новий рік друзі зі своїми родинами. Найперше, хотілося б миру для нашої держави. Економічного зростання та зростання добробуту населення. Бажаю миру, злагоди і любові у кожну українську сім’ю.

Депутат Волинської обласної ради Надія Хвищун:

Новий рік завжди зустрічаю з сім’єю в родинному колі. 2017 рік вирішили розпочати зі змін та зустріти його з друзями. В невеликій, дружній компаній в маленькому карпатському містечку. В Новому році хочеться, щоб втілились у життя найзаповітніші бажання. Щиро бажаю усім мирного неба над головою, благополуччя у родинах, віри, надії та любові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вовік Показати IP 31 Грудня 2016 18:41
Савчуку краще не залишати кабінет і святкувати в ньому, щоб знову хтось чужий не завітав.
дід Мороз Показати IP 1 Січня 2017 17:46
Смаль якийсь такий, як ніби пластмасовий. А з Ковеля Ігор Пініс дуже симпатичний. Спортивний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus