USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Деканоїдзе посварилася з нардепом через національність

21 Вересня 2016 20:49
Андрій Лозовий порадив Хатії Деканоїдзе подати у відставку - у відповідь вона звинуватила його в націоналізмі.

Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе обурилася виступом народного депутата Андрія Лозового на засіданні комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Голова комітету Андрій Кожем’якін упродовж засідання комітету періодично робив зауваження Лозовому, аби той слухав Деканоідзе, пише «Українська правда». Через певний час Лозовий взяв слово і почав у різкому тоні критикувати діяльність Деканоідзе на посту голови Нацполіції.

«Просто зараз в Одесі співробітники Нацполіції розганяють мирний антитруханівський мітинг (мітинг проти мера Одеси Геннадія Труханова). У нас був такий президент – Янукович – він теж разом із тодішнім міністром внутрішніх справ (Віталієм) Захарченком розганяв мирні мітинги. Ви знаєте, що з ним сталося. Він поїхав з країни. Прогнозують, що Ви теж поїдете, як поїхала (Ека) Згуладзе. Якщо ви працюєте так неефективно, то може вам варто піти у відставку», – запропонував Лозовий.

У відповідь Деканоідзе нагадала, що Лозовий під час своїх виступів у Раді згадував її національність.

«Я не дозволю розмовляти про мою національність. Так, я народилася в Грузії, але я громадянка України. Ви з трибуни Верховної Ради кричали про це. Депутат має бути толерантним, а не націоналістом», – заявила Деканоідзе підвищеним тоном.

Після цього Кожем’якін оголосив перерву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Любовь и голуби Показати IP 21 Вересня 2016 23:06
ах ты ж с*чка крашеная!-ну почему же крашеная, это мой натуральный цвет...
Вася Показати IP 22 Вересня 2016 04:02
не достойна поведінка глави нацполііії, мені здається, якби поряд був стакан з водою, він полетів у зал. бебебебе
Рома Показати IP 22 Вересня 2016 09:47
Посадити її треба!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus