USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутатів Луцькради закликають не говорити «про квіточки»

20 Серпня 2014 16:45
Не оголошувати неістотні депутатські запити хочуть змусити обранців луцької громади.

Про це йшлося під час засідання постійної депутатської комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 20 серпня.

Секретар Луцькради Сергій Григоренко пропонував внести декілька змін до регламенту Луцькради, одна з яких – обмеження часу, відведеного для депутатських запитів до 60 хвилин.

Член комісії Андрій Осіпов зазначив, що підтримує цю пропозицію, але проти того, що дехто із депутатів оголошує запити «про квіточки». З його слів, депутатські запити часом несерйозні.

«Навіть виникає питання, якого милого депутат чекав пленарного засідання, щоб оголосити питання про пофарбування якоїсь сходинки чи ремонт дашка, це означає, що депутат хоче показати, що він щось робить. Питання настільки неістотне, що зрозуміло, що він забирає лише час інших депутатів. А якщо ми поставимо 60 хвилин, такі депутати зможуть забрати час у більш важливих питань», - наголосив депутат.

Він закликав секретаря Луцькради видати документ, у якому йшлося б про те, що «депутати, припиніть говорити про те, що треба пофарбувати лавочки в дворі, відремонтувати сходи чи поклеїти кахлі». На його думку, такі запити неістотні, хоча Андрій Осіпов не уточнив, яких саме депутатів це стосується. Він також зауважив, що дехто з депутатів запити про полив газонів чи ремонт сходів записує на відео та поширює у соцмережах, роблячи вигляд, що виконує величезну роботу.

Проект рішення про внесення змін до регламенту Луцької міськради VI скликання члени комісії підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йося моргенштерн Показати IP 21 Серпня 2014 10:59
ЗАВОНЯЛО!!!! АЖ СМЕРДИТЬ!!! Скоро вибори!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus