USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати Луцької міськради отримають службовий кабінет?

19 Вересня 2013 08:36
Окремий кабінет для депутатів міської ради має з’явитися в Луцьку. Він має бути обладнаний декількома комп’ютерами, принтером, ксероксом, телефоном, доступом до мережі Інтернет.

У такому приміщенні депутати матимуть змогу повноцінно працювати, тобто проводити зустрічі із виборцями, посадовими особами, службовцями ради. Там народним обранцям можна буде лишати одяг, документи і інші речі.

До такого висновку дійшла постійна комісія з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту Луцької міськради на своєму вчорашньому засіданні.

Також обговорено про необхідність відведення місця у фойє міськради, де можна було б виголошувати публічні заяви, виступи, проводити прес-конференції, брифінги депутатів, депутатських фракцій і груп, постійних та тимчасових контрольних комісій ради.

Ідеї цікаві, однак чи будуть вони підтримані місцевою владою, довідаємося через десять днів.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ВОЛИНСЬКІЙ ПРОКУРАТУРІ БУДЕ БАРНА СТІЙКА ТА СПАЛЬНІ НОМЕРИ



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Богдан Павлович Показати IP 19 Вересня 2013 08:54
Попільнички обовязково поставте.
небайдужий Показати IP 19 Вересня 2013 09:15
ідея заслуговує на увагу, але як на мене то проголошувати публічні промови, проводити брифінги і таке інше не зовсім доречно в стінах міської ради, де повинні кипіти рутинна щоденна робота. Нехай мітингують на театральному майдані а "брифінгують" в стінах палацу культури
лучани Показати IP 19 Вересня 2013 09:36
Не забутьте готельні номери та кафе зробити,як прокурори.
Читач Показати IP 19 Вересня 2013 10:30
повноцінно працювати, тобто проводити зустрічі із виборцями - неправильно написано. повноцінно працювати, тобто проводити зустрічі із КРУТИМИ БІЗНЕСОВИМИ виборцями - це правильно. Простому люду із своїми проблемами в такі кабінети зась.
Депутатам Показати IP 19 Вересня 2013 11:34
Чи не забагато автомобілів в міськраді? Запропонуйте, хто розумніший, залишити 3-4 авто. Решту продати, поповнити бюджет. Ощадніше жити в кризу обовязок усіх. А то ШЛАНГИ їм, бачите Пустовітам, вже ПЕРЕРІЗАЮТЬ! Досить кататися. Комунізм закінчився!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus