USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Доступ до низки українських сайтів закрили в Росії

28 Квітня 2014 10:46
Роскомнагляд закрив доступ до низки сайтів, де нібито закликали влаштувати масові акції протесту в Росії.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на інформацію РИА Новости.

"Роскомнаглядом обмежений доступ до понад 10 інформаційних ресурсів, що містять заклики інтернет-співтовариств українських націоналістів до масових акцій протесту в Росії", — говориться в повідомленні.

Про які конкретно співтовариства йдеться, прокуратура не уточнює.

Як приклад держагенція РИА Новости тим не менше приводить те, що "радикальне об'єднання "Правий сектор" раніше закликало українців готуватися до збройної відсічі "інтервентам з Росії".

При цьому РИА Новости розповідає, що "Правий сектор" пов'язаний з націоналістичною партією "Свобода", яка після зміни влади на Україні входить у правлячу коаліцію".

У той же час, під час окупації Криму, а тепер і втручання Россі в ситуацію на Сході України, на численних російських націоналістичних сайтах звучать заклики їхати в Україну й допомагати сепаратистам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus