USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Двоє росіян у СІЗО Києва попросили обміняти їх на українського політв'язня

15 Серпня 2018 07:40
Двоє громадян Росії, які утримуються в Лук’янівському СІЗО Києва, написали заяву до президента Росії Володимира Путіна з проханням обміняти їх на одного з українських політв’язнів.

Про це повідомила уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова у Facebook.

"Під час сьогоднішнього моніторингового візиту до Лук’янівського СІЗО я зустрілася із Олександром Саттаровим та Фарухом Камаловим, які написали заяву на ім’я Президента РФ з проханням повернути їх на територію Росії шляхом обміну на одного з українських політв’язнів", - розповіла вона.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ДЛЯ ПОМИЛУВАННЯ СЕНЦОВ ПОВИНЕН САМ НАПИСАТИ ЛИСТА ПУТІНУ», – АП РОСІЇ

Денісова також додала, що раніше таку заяву подав громадянин РФ Олексій Седіков, який відбуває покарання за тероризм в Бучанській колонії.

"Ці листи також будуть відправлені до МЗС України, щоб вони дипломатичною поштою доставили їх до Адміністрацію Президента РФ", - наголосила вона.

Нагадаємо: загалом у Росії та анексованому Криму утримують близько 70 українських політв'язнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus