USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Двоє нардепів від Волині сказали, що уже не недоторканні

31 Січня 2013 15:59
Двоє народних депутатів Сергій Мартиняк і Степан Івахів, які представляють Волинь у Парламенті, повідомили про те, що відмовилися від депутатської недоторканності і пільг.

Про це розповів голова Луцької райради Ігор Волошенюк під час прес-конференції щодо прозорості і відкритості діяльності депутатів місцевих рад Волині 31 січня.

За словами Волошенюка, на останній сесії Луцької райради депутати прийняли рішення про звернення до нардепів від Волині щодо скасування депутатських пільг та недоторканності. Звернення направили волинським народним депутатам, а для ознайомлення – головам районних і міських рад Волинської області та місцевих рад Луцького району.

«Тому що ми знаємо, коли всі йшли кандидатами в депутати всіх політичних сил, вони декларували свою позицію так, що треба і пільги і недоторканність зняти», - пояснив голова райради.

Так, він зазначив, що у Луцькій райраді уже отримали повідомлення, що нардепи від Волині отримали ці доручення.

«Вже два депутати ВРУ Сергій Мартиняк та Степан Івахів нам дали відповідь, що вони дійсно відмовилися від тих пільг, від того всього», - додав Ігор Волошенюк.

Однак, він зауважив, що депутати райради через визначений термін у три місяці повторно напишуть звернення чи депутатський запит до Голови Верховної Ради України, щодо того, чи дійсно є заяви цих депутатів про зняття недоторканності і певних пільг.

Щодо цього висловився і присутній на прес-конференції депутат Луцькради «свободівець» Андрій Калахан. «Навіть якщо вони задекларували, що вони зняли депутатську недоторканність, закон все одне діє і де-юре вони не позбавлені депутатської недоторканності», - зауважив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Плачу Показати IP 31 Січня 2013 16:12
Народ за лохів як мали так і мають. А я відмовляюся від транзиту гарчої води через мою квартиру в квартиру поверхом вище... Маразми. Хай но маски шоу прибіжать, тоді побачмо...
КПУ Показати IP 31 Січня 2013 16:52
Дешёвые пиарщики только опозорились.
Вася з Кічкарівки Показати IP 31 Січня 2013 17:51
Правильно, чого боятися? Івахів чистий, як венеціанське дзеркало. Він ніде не вкрав жодної копійки. Він мухи не скривдив.
Лучанка Показати IP 31 Січня 2013 18:15
А що Волошенюк собі такої долі захотів? ЙЦому ще далеко... Торчину позорище,що обрали таке чудо до влади!!! «Тому що ми знаємо, коли всі йшли кандидатами в депутати всіх політичних сил, вони декларували свою позицію так, що треба і пільги і недоторканність зняти», - пояснив голова райради." Нема за зо братися? Собою займися, чудо язикате!
Юрист Показати IP 31 Січня 2013 19:23
Вірно говорить Калахан - відмова від права не означатиме його відсутність. Дешевий популізм для електорату
Семен Показати IP 31 Січня 2013 22:09
відмовилися від депутатської недоторканності і пільг - читаем дальше - через 300 лет со дня подачи зявления.
1 Показати IP 1 Лютого 2013 08:54
Диб.л...............
так Показати IP 1 Лютого 2013 10:05
це із серії анекдотів про прапорщиків. "Товаришу прапорщик, ви можете зупинити потяг? - Звичайно можу. Потяг стій. Раз-два"))) Так і ці заяви. Товариші депутати Івахів і Мартиняк, ви можете відмінити закон? Звичайно можемо. Закон не діє. Ра-два.
Світлана Наумук Показати IP 1 Лютого 2013 11:35
Варто було б депутатами районної ради уважніше читати відповіді на свої звернення. У відповіді Народного депутата Мартиняка С.В. йшлося про відмову від пільг, які наразі діють і якими депутати можуть скористатися: це отримання житла або компенсації за нього, матеріальна допомога на оздоровлення та транспортного забезпечення. Відмовитися від депутатської недокорканості неможливо, це можна зняти тільки ухваленням нового закону і це не в повноваженнях окремих депутатів. Якщо обговорювати щось, то варто робити це фахово
Човник Показати IP 1 Лютого 2013 16:28
А тепер щодо пільг. Так, нашим мажорам вони не потрібні, а якщо депутатом стане Калахан, для прикладу. За що він до Києва поїде, чи поселиться у студмістечку зі студентами і трамваєм їздитиме до виборців і у ВР? Це - дешевий ПР. А насправді - депутат бідним не може бути, от і керуватимуть нами досвідчені і заможні люди, а усі інші - сидіть і мовчіть... Мажори, не забирайте в Гузя його мрію... - мати мазду і квартиру у Києві...
$$ до Човник Показати IP 1 Лютого 2013 17:48
Дивлячись чого пхатися у раду. Якщо по машину і квартиру - то нулю з калаханом точно туди - вперед по мріі
бувалий Показати IP 1 Лютого 2013 19:34
Волошенюк хай сам від пільг відмовиться і від зарплати. Будучі ментом в команді "ВОЛИНСЬКОГО КЛОНДАЙКУ" грошей хапнув немало,купив фури і зараз контрабасить.Бач в пір*я вбрався,вже закони править, а в себе в Торчині і в районі бардак розвів,лохів шукає.Потрібно всім займатись своїми справами особливо головам і вчити закон України"Про місцеве самоврядування" а не роздавати наряди депутатам.
Андрій Показати IP 2 Лютого 2013 13:12
Нехай пан Мартиняк пояснить те, куди подівалися контейнери для сміття,що він привіз перед виборами в села де балотувався в депутати?А вибори пройшли і пан Мартиняк тихенько позабирав контейнери.Вибачте мені,але така істота,людиною назвати не повертається язик,відмовитися від пільг не може апріорі.Не дозволить крахоборність .
S до Андрій Показати IP 3 Лютого 2013 21:07
Ти хто такий, щоб тобі щось пояснювати? Давай "до свиданья"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus