USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Експерти прогнозують восени перевибори до Верховної Ради

18 Лютого 2016 08:27
Депутати не зможуть переформатувати коаліцію. Тому політична криза завершиться перевиборами Верховної Ради.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав економіст та політичний експерт Борис Кушнірук.

"Велика ймовірність, що восени будуть вибори. Шанси на те, що депутати домовляться переформувати коаліцію майже нульові. Тому у президента з'явиться право розпустити парламент. Нагадую - право, а не обов'язок. Порошенко скористається цим правом влітку, щоб на початку осені провести вибори", - каже він.

Кушнірук прогнозує, що за перевиборами парламенту треба чекати виборів президента.

"Цього року їх не буде. Спочатку партії спробують свої сили та промацають електоральні настрої на виборах до Верховної Ради. Потім будуть зайняті формуванням коаліції та нового уряду. Пізніше хтось може стати настільки сильним, що буде домагатися дострокових виборів президента", - вважає Кушнірук.

Нагадаємо, що цього тижня парламент не зміг зібрати голосів для висловлення недовіри уряду. Багато депутатів заявили, що після цього не зможуть працювати у коаліції. Так, фракція "Батьківщина" у середу вийшла з рядів більшості. Її приклад може наслідувати і фракція "Самопомочі".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 18 Лютого 2016 09:39
А толку? Замість одних хитрожоп*х - виберемо інших(((
виборець до 123 Показати IP 18 Лютого 2016 11:34
Толк буде тоді,коли будете відрізняти в бюлетнях українські прізвища від жидівських і будете голосувати за українців.Для ж*да ми були,є і будемо гоями,тобто рабами.
опа до виборець Показати IP 18 Лютого 2016 12:51
Назви хоч одне прізвище за кого варто проголосувати. Потрібно ввести смертну кару всьому складу попереднього парламенту, який не виконав своїх обіцянок. А то ці ж рила пройдуть далі під іншими знаменами. Тоді буде толк.
аяяй Показати IP 18 Лютого 2016 11:09
та хоч на передвиборчій кампанії люди трохи зароблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus