USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Фронт Змін» заявив про фальсифікації у Луцькраді

22 Квітня 2011 17:42
Луцька міська організація політичної партії «Фронт Змін» заявила, що голосування депутатів фракції «Фронт Змін» Луцької міської ради проти рішення про заборону розміщення радянської символіки - сфальсифіковане

Про це йдеться у зверненні, яке поширила міська організація «Фронту Змін» 22 квітня.

У заяві йдеться:

«Луцька міська організація політичної партії «Фронт Змін» спростовує факт голосування депутатів своєї фракції у Луцькій міській раді проти рішення про заборону розміщення радянської символіки в місті, яке розглядалося на сесії міськради 20 квітня.

Під час поіменного голосування по згаданому резонансному питанню було зафіксовано голоси «проти» деяких представників фракції «Фронт Змін». При цьому депутати Олександр Пиза та Олег Дмитрук були відсутні у сесійній залі під час голосування, що цілком підтверджує відеозапис сесії.

Ми безумовно проти використання символіки радянських часів в Україні, що абсолютно відповідає офіційній позиції політичної сили та її лідера Арсенія Яценюка, що червоні прапори повинні зберігатися в музеях як пам’ять про одну зі сторінок нашої історії, а не прикрашати державні установи міст у незалежній Україні, яка вже майже 20 років не має нічого спільного з державою «Радянський Союз».

Щодо того факту, що система голосування «Рада» Луцької міськради зафіксувала голоси відсутніх депутатів, депутатами подано відповідні заяви на ім’я міського голови Луцька Романюка М.Я. та зроблено заяви для ЗМІ та будуть подані заяви до органів прокуратури для розслідування факту голосування за відсутності депутатів в залі засідань.

Міський осередок також зобов’язується провести відповідне внутріпартійне розслідування щодо даного голосування депутатом Миколою Дендіберіним всупереч позиції партії. У випадку свідомого голосування проти заборони радянської символіки вказаного депутата партією буде порушено питання про виключення його з лав «Фронту Змін» та складання ним депутатських повноважень.

Заявляємо, що Луцький міський осередок «Фронту Змін» зобов’язується прикрасити 9 травня все місто національними синьо-жовтими прапорами. Ми готові забезпечити всі організації та бажаючих лучан синьо-жовтими прапорами. Пропонуємо звертатися Луцького міського осередку партії «Фронт Змін»: Луцьк, вул. Ковельська, 2 , офіс 315, тел. 29-90-15».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 22 Квітня 2011 19:53
Забзділи, чи це через них вихід ради з ситуації протиріччя рішення Законодавству України?
Лучано Показати IP 22 Квітня 2011 20:34
Нє, ну шо ви хатітє от правовєрного Деєндібєріна! Він же ж і на Великдень малює забори, копає ямки і вивішує червоні прапори на Київській площі. І головне не стидається своєї комуністичної національності.
Яценюк Показати IP 22 Квітня 2011 21:53
політичні флюгери як і Сєня-кролік. Демонстративно вийшли з сесійної зали і валять все на Дендиберіна. Знайшли кроліка отпущенія.
Helge Показати IP 22 Квітня 2011 22:22
если так пойдет, то скоро Пиза вместе со своим Сеней-Кроликом обеспечит всех украинцев голубыми флагами со звездой Давида...)) Будет интересно посмотреть,как эти "депутаты" будут блеять 9 Мая на Мемориале и отбирать красные флаги у ветеранов, пришедших на Праздник Победы....)))
Пристосуванці Показати IP 24 Квітня 2011 20:39
Да лажанулись фронтовики. Отакі вони патріоти. Ганьба
Жителька київського майдану Показати IP 27 Квітня 2011 13:01
Вам пане Пиза ще далеко до Дендиберина, його працю всі бачать на Київському майдані, а Ваши справи щось не пригодаю ничого доброго, а на рахунок прапорців так Ви як справжній патріот тож прапорці не синьо-жовті а жовто-блакитні
Тупенька Показати IP 27 Квітня 2011 14:57
Конституція України - Розділ I Стаття 20. Державними символами України є Державний Прапор України, Державний Герб України і Державний Гімн України. Державний Прапор України - стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus