USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Громадську раду при Луцькому міському голові переформатують

10 Вересня 2014 19:25
Оголосили прізвища кандидатів у члени громадської ради при Луцькому міському голові.

Про це стало відомо під час засідання громадської ради 10 вересня.

Як зазначив голова ради Петро Верзун, нині настав час її переформатування та оновлення, і для того, щоб консультативно-дорадче бачення тих чи інших процесів оновилося і міський голова отримував різнобічну та правдиву інформацію від громадськості міста.

За станом на 1 вересня заяви на участь у Громадській раді подали 18 осіб, зголошуватися до дорадчого органу представники громади матимуть можливість до 15 вересня. Петро Верзун наголосив, що громадська рада повинна уособлювати увесь спектр громадського життя міста, тому її потрібно розширити.

Наразі заяви на участь у раді подали: Богдана Стельмах (ВОГО Волинський Прес-Клуб), Роман Перванчук (Волинський обласний осередок ВОМГО «Батьківщина Молода»), Володимир Дацюк (ВГО «Громадський комітет транспортної безпеки»), Андрій Сичук (Луцький міський фонд підтримки підприємництва), Микола Джула ( Волинська обласна організація роботодавців автомобільної галузі), Тетяна Іовенко (Волинська обласна організація Приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери), Микола Цюх (ВОГО Асоціація підприємців у галузі медицини та фармації), Микола Савченко (Волинська обласна організація Всеукраїнського об’єднання захисту конституційних прав і свобод громадян України «Правозахист»), Микола Фокін (Регіональне відділення Українського союзу промисловців і підприємців у Волинській області), Юрій Анцух (Об’єднання організацій роботодавців Волині), Валерій Севрюков (Луцька міська організація ветеранів України), Володимир Бут-Гусаїм (Луцька міська спілка громадських організацій «Молодіжна платформа»), Юлія Євпак (ВОГО «Фундація розвитку громад»), Володимир Герасимович (Луцька міська громадська організація «Народний Ринок»), Катерина Шкльода (ГО «Клуб екологічного туризму»), Олена Ковальчук (Луцька міська громадська організація «Джерела»), Петро Верзун (ВОГО «Фонд місцевого розвитку») та Юлія Ютовець (Луцька міська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив»).



Долучатися до громадської ради закликають усіх, кого цікавить якість громадського життя у Луцьку. Входити до її складу можуть представники громадських організацій, профспілок та інших об’єднань громадян, засобів масової інформації, творчих спілок, почесні громадяни міста. Не можуть долучатися до ради депутати міської та обласної рад, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, лідери місцевих осередків політичних партій. Як зауважив голова громадської ради, немає застережень щодо одночасного членства у громадській раді при облдержадміністрації.

Остаточний склад органу затверджує міський голова, однак, наразі не було випадків, коли він не бажав затвердити ту чи іншу кандидатуру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
потерпалий Показати IP 10 Вересня 2014 20:11
Якщо громадську раду очолив Петро Верзун, тепер ресторатори не тільки його, а цілу раду надурняк мусять годувати. А то таке напише!...
Лучанин Показати IP 10 Вересня 2014 21:06
Блін, люди, який Перванчук? Він клоун, який не може два слова до купи зв"язати. Самий справжній переляк, подивіться на його вираз обличчя, практично на любій з фотографій. Все життя він був, як кажуть в народі, попуском, його били, принижували, а тепер він стати політиком. Як ВИ думаєте, ця людина може САМОСТІЙНО приймати якісь рішення? Чи це просто маріонетка в руках розумних (хороших чи поганих) людей, який буде лобіювати чиїсь інтереси. ІМХО - гнати в шию.
123 Показати IP 10 Вересня 2014 21:08
Про Перванчука можна сказати як говорять про беркут: "В селі був петухом, приїхав в город, став "беркутом" "
Підприємець Показати IP 10 Вересня 2014 21:38
А що, цюх може порадити ЩОСЬ?. Хіба про якість алкогольних напоїв! Такі люди потрібні меру!!!
Всезнайко Показати IP 10 Вересня 2014 22:08
А де Майя Москвич?
Степан Бандера Показати IP 10 Вересня 2014 22:40
Почитав я список і організації, які представляють цих добродіїв і дійшов довисновку - скільки дармоїдів годують різними грантами. Всякі інститути, фонди і т.д. - це ж окозамилювання діяльності. Живуть на грантах, пиячать і нічого не роблять. Хіба раз у місяць десь вилізуть і щось, на їх думку, патякнуть
бувалець Показати IP 11 Вересня 2014 08:04
Люди, яких ніхто не ризикнув узяти на роботу, знайшли собі роботу без роботи. Взяти їх у раду, звичайно можна, але з забороною радити. Багатьох знаю особисто. В своєму житті більшість із них ще палець о палець не стукнула. А гонору! Як не як - грандоїди.
321 Показати IP 11 Вересня 2014 10:46
Що таке громадська рада ...."при"? Якщо вона громадська, то чому "при"? Якщо "при", то чому громадська? Чому формується через персональні заяви, якщо вона громадська? Мала б складатись з представників, скажімо, Луцької громади і представляти цю громаду, а не себе оригінальних перед міськім головою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus