USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Гройсман знову поскаржився на блокувальників торгівлі з ОРДЛО

12 Березня 2017 13:59
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман знову висловився проти торгової блокади окупованих районів Донбасу.

Відповідну заяву він оприлюднив у Фейсбук.

«Те, що відбувається сьогодні - це спроби заблокувати не залізничні перегони, це спроби заблокувати наше економічне зростання, яке почало відновлюватись», - написав прем'єр.

Він зазначив, що під час блокади використовуються внутрішні конфлікти в Україні. Так, на його думку, дані дії буцімто характерні для гібридної війні. Гройсман заявив, що сподівається на розуміння громадян, щодо неприпустимості руйнувань країни зсередини.
На цю заяву відреагував нардеп Аркадій Корнацький, який запропонував каструвати Гройсмана, якщо йому заважає блокада Донбасу, передає телеканал «112 Україна».

«Напевно, потрібно щоб він сам, або щоб його кастрували, якщо йому щось заважає. Якщо йому заважає блокада Донбасу, то це вже навіть не смішно. Коли прем'єр-міністр говорить, що руху України вперед заважає блокада Донбасу, то це дійсно не смішно, бо це означає, що говорити більше немає чого», - заявив нардеп.

Як повідомлялося, на початку березня Гройсман поскаржився на великі збитки через блокаду. За його словами, країна втрачає близько 3,5 млрд доларів. Зі слів прем'єра, подібні збитки буцімто призведуть до звільнення близько 75 тисяч співробітників заводів і підприємств.

Варто нагадати, Полтавська обласна рада підтримала економічну блокаду окупованих територій Донеччини та Луганщини. Дещо раніше Тернопільська облрада попри «мінування» проголосувала за підтримку блокади ОРДЛО.

Блокаду торгівлі з Донбасом підтримала Волинська обласна рада, низка міських та районних рад області. Однак напротивагу органам місцевого самоврядування у виконавчій вертикалі інші погляди. Зокрема, губернатор Волині висловився проти блокади «торгівлі на крові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сераховичі Показати IP 12 Березня 2017 15:15
" Економічне зростання" прості украінці відчувають на цінах, тарифах. рівні життя, якості продуктів.товарів та послуг-закритті шкіл та лікарень.Тому в Гройсмана паніка-що ще "зростити"?
ваше економічне зрос Показати IP 12 Березня 2017 15:24
почало відновлюватись???А украінців???За три роки війни ви тільки нарощуете своі статки,а нас,як вбивали-так і надалі вбивають,як не кулями,то тарифами та зубожінням.
Анонім Показати IP 12 Березня 2017 16:40
А куди поскаржився? В спортлото?
василь пушко Показати IP 12 Березня 2017 17:47
Гройсмана на "передок"! И хай там покаже экономичне зростання ,,,, В окопах де води поколина и хлопци гниють в окопах.. Гройсман днем хай воюе, а ночью хай з ворогами торгуе и побачить матку-правду в очи! Гроймана долой!Гройсмана геть!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus