USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Грицюк каже, що депутат не товк дитину обличчям у пісок

12 Травня 2011 16:02
Батьки хлопчика, якого депутат Ковельської райради від ВО "Батьківщина" Сергій Повар, за ранішою інформацією, натовк головою в пісок, відкликали заяву з прокуратури.

Про це 12 травня під час прес-конференції повідомив депутат облради, голова обласної організації "Батьківщини" Анатолій Грицюк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 20 квітня депутат Ковельської райради Сергій Повар провчив 7-річного хлопчика за те, що той на подвір’ї багатоповерхівки грався його піском. Як стверджували свідки - обранець натовк дитину обличчям у пісок.

Пізніше прокуратура повідомила , що проти депутата по даному факту порушили кримінальну справу. Однак, як стверджує Анатолій Грицюк – ця справа має політичний підтекст, а інцидент поданий у ЗМІ викривлено.

«На превеликий жаль ЗМІ під тиском міліції, під тиском партії влади зробили таку інформаційну нещиру, а цинічну заяву, що наш депутат Ковельської районної ради Повар Сергій Данилович познущався над малою дитиною, яка ходить у другий клас…», - зазначив Грицюк.

«Батьки дійсно на початку звернулися, що ніби стався прецедент, але, коли розібралися глибоко в ситуації – мама написала заяву, що претензії до депутата від нашої політичної сили Повара Сергія Даниловича ніяких немає, бо син на другий день пішов в школу», - говорить депутат.

Грицюк розповів, що одразу після того, як справа стала відома поїхав до Ковеля і особисто розмовляв з Поваром.

«Депутат повар привіз до свого під’їзду пісок робити капітальний ремонт квартири. Висипав пісок. Каже: «Так, дійсно, діти його кожен день розривають, а я кучкую. І ранком виношу сміття побутове, а там діти той пісок розгрібають. Цей хлопчина впав, я його взяв приподняв і кажу – хлопче не роби так, і почав вести з ним діалог. А там стояла якась юрба людей і хтось з них почав звинувачувати», - розповів Грицюк.

«Сьогодні голова обласної державної адміністрації через певних своїх виконавців дає несправедливі нечесні команди, аби політизувати побутовий інцидент, який стався між сусідами…. Коли ковельські прокурори нічого не знайшли, дають команду прокурору області і він починає оголошувати», - сказав депутат.

«Ми маємо три заяви, які ми дали нашому прокурору. дали в прокуратуру Ковельського району і на жаль прокуратура на прес-конференції говорить, що ми відкриваємо кримінальну справу. Хоча ковельський прокурор, розібравшись в ситуації, не знайшов складу злочину, ні якихось адміністративних порушень. І Гіль Андрій (прокурор області, - «ВН») повідомляє, що відкрита кримінальна справа по такому прикрому факту», - каже Грицюк.

«Потім він напише нам відписку, що факти не підтвердилися, але порочать людину, депутата. Людину, яка має чесне ім’я і є солдатом нашої політичної сили… Коли сьогодні дають команду «фас»,а би просто опорочити людину і цинічно знищити, зганьбити людину – таке у демократичному суспільстві недопустимо», - додає бютівець.


Зображення: копії заяв прокурору Волинської області Андрію Гілю і Ковельському міжрайонному прокурору Сергію Масалову з приводу відкликання своєї заяви. Копії надані Анатолієм Грицюком


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанка Показати IP 12 Травня 2011 16:20
большая фантазия у наших людей, если они не могут различить, когда ребенка поднимают, а когда тычут в песок!!!!!!!!!!!!!!!!!
Догадливий до Лучанка Показати IP 12 Травня 2011 16:26
Ви не поняли. Він підняв його просто за ногу. І став вести діалог. А шо хлопчик був височенький, а піску - чимало - от і вийшло, що дітятко тицялося головою в пісок
Лучанин Показати IP 12 Травня 2011 16:52
Ну заплатив депутат їм, налякав ... Вони погодились. Шкода що в нашій державі існує зворотній шлях. Якби батькам дитини за такі дії загрожувало б сісти замість того депутата, то все було б трохи інакше. А так, дерьмократія - роби що хочеш ...
Hunter до Лучанин Показати IP 12 Травня 2011 22:10
+100%
Грыцько Показати IP 12 Травня 2011 16:55
а лозинскому орден мужества дать...
Ludmila Показати IP 12 Травня 2011 17:29
"...І ранком виношу сміття побутове, а там діти той пісок розгрібають. Цей хлопчина впав...", а в заяві батьків "...біля 18.30 год..."
михаил Показати IP 12 Травня 2011 17:36
на детей руку поднимать!!!а родители предали своего ребенка......жаль
Віталя Показати IP 12 Травня 2011 19:29
Мда(((( Пояснення просто блищать правдоподібністю... Прикро що ще одному виродку від влади все зійде з рук.
К Показати IP 13 Травня 2011 03:32
Дійсно, як підло повелитсь батьки по відношенню до власної дитини. Шкода дитя, тільки починає формуватись його світогляд, а вже така підла зрада найближчих людей.
:) Показати IP 13 Травня 2011 07:52
А Грицюк прям поряд стояв і все чітко фіксував. От козляки. Скоро пукнуть - і вже - політична акція! Не має значення депутат, сантехнік чи Президент - зась бити дитину! За грати!!
Горохівець Показати IP 13 Травня 2011 09:49
Барахло той Грицюк, раз так вигороджує однопартійця. Лозинського також старались відмазати Турчинов і Яворівський. Тепер усі плюють у їх сторону. А старий таки має бути покараний, хоч і заяву батьки забрали (думаю під тиском, може і грошенят дали, але небагато). Якби старого Повара погнали з партії, то і Юлька плюси мала б. А так тільки Партія Регіонів і Прокурор виглядає такою, на яких очікує народ. Ганьба потуранцю Грицюку.
lily Показати IP 13 Травня 2011 09:54
цікаво під чиїм примусом батьки забрали заяву? і взагалі після такого депутат повинен скласти повноваження, але ж куда від корита
людина Показати IP 18 Травня 2011 16:40
не батьки а просто .........Грицюку моє презирство.від сьогодні для мене такого політика не існує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus